Galataport İstanbul'a uluslararası ödül!

Galataport İstanbul'a uluslararası ödül!
75 ülkeden 6 bin katılımcının yer aldığı Fransa'daki etkinlikte Galataport İstanbul, "En İyi Yeni Geliştirme" ödülünü aldı.

Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından 6 bin katılımcının yer aldığı MAPIC Ödülleri, Türkiye'nin önde gelen projelerinden Galataport İstanbul'u "En İyi Yeni Geliştirme" kategorisinde ödüllendirdi.

Etkinlikte, Galataport İstanbul'un sunduğu benzersiz konsept ve yenilikçi yapılanması, büyük beğeni topladı ve "En İyi Yeni Geliştirme" ödülünün sahibi oldu. Ödül, Varlık Yönetimi ve Kiralama Genel Müdür Yardımcısı İrem Yücel Kaymak tarafından Galataport İstanbul adına kabul edildi.

Galataport İstanbul, 2 yıl içinde 30 milyon ziyaretçiyi ağırlayarak, İstanbul'un kültürel ve turistik çekim merkezi haline geldi. Proje, İstanbul Modern ve Mimar Sinan Resim Heykel Müzesi, tarihi saat kulesi, restorasyon sürecinden geçen Çinili Han, Merkez Han gibi önemli yapıları bünyesinde barındırıyor. Ayrıca Peninsula Otel, sergi alanları, kafeler, restoranlar ve konser etkinlikleriyle zengin bir deneyim sunuyor.

Galataport İstanbul'un uluslararası alanda kazandığı bu prestijli ödül, projenin sadece Türkiye'de değil, dünya çapında da dikkat çeken bir başarı elde ettiğini gösteriyor.

Galataport'a uluslararası ödül - 2

Galataport'a uluslararası ödül - 3

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar