Fatih Altaylı’dan Şebnem Bursalı’ya sert ıstakoz göndermesi! İlla kiminle ne iş yaptığını mı söyleyeyim

Fatih Altaylı’dan Şebnem Bursalı’ya sert ıstakoz göndermesi! İlla kiminle ne iş yaptığını mı söyleyeyim
Gazeteci Fatih Altaylı dünyaca ünlü lüks restoranda yediği ıstakoz ile gündem olan AKP Milletvekili Şebnem Bursalı’ya sert eleştirilerde bulundu.

Fatih Altaylı Youtube kanalı üzerinden paylaştığı videoda gündemi değerlendirdi. Altaylı’nın ıstakoz paylaşımıyla eleştiri oklarının hedefi olan AKP Milletvekili Şebnem Bursalı hakkındaki yorumu dikkat çekti.

Bir restoranda yaptığı ıstakoz tabağı paylaşımıyla sosyal medyada dikkat çeken Şebnem Bursalı eleştirilmeye devam ederken Bursalı hakkında bir eleştiri de Fatih Altaylı’dan geldi.

mnmnm.jpg

Altaylı, şunları söyledi:

En pahalı yerlere git müşterilerin yüzde 90’ı AKP’li. Otomobil sınıflarına göre AKP’lilerin kibir seviyeleri şaşmıyor. Range Rover Türkiye'de 'AKP'li kadın arabası' olmuş.

Moroko Avrupa’nın en lüks kulüplerinden biri. Buraya girmek için ya köklü bir aileden yat sahibi olman lazım ya da 100 metrelik bir yatının olması lazım. AKP zengini oldum ben girerim diyemezsin. Burada yemek yemişler. Şebnem Bursalı 'nın gittiği yer dünyanın en 'creme de la creme' yeri. En lüks yerde ıstakoz yiyip millet açlıktan ölürken daha yeni seçim kaybetmişsin haftasına nal gibi basarsan elbette eleştirilirsin. Diyor ki ailemle beraber tatildeydim orada yemek yedim. Zannedersin Monaco kraliyet ailesinden biri.

nnnnnnn.jpg

KİMİNLE NE İŞ YAPTIĞINI MI SÖYLEYEYİM?

Ailem dediği kız kardeşi ve kocası Hollanda’da yaşıyor. Yanında modacı, Kültür Bakanlığı’ndan bazı kişiler, bazı yapım şirketi sahipleri vardı. Bu kadar mı safız? Kiminle ne iş yaptığını mı söyleyeyim? Yapımcılarla oralara Türkiye’nin tanıtımı için para aktarılmasında aracılık ediyorsunuz mu diyeyim? Buna karşılık istediğiniz modacılar kıyafetleriniz diktiriliyor mu diyeyim?

AKP'li Şebnem Bursalı ıstakoz paylaşımı yaptı, ortalık karıştı: Haram zıkkım olsun - Sözcü

AKP'Lİ OLSA YİNE DE TUTUKLAYACAK MIYDINIZ?

Altaylı, Antalya’da meydana gelen teleferik kazasına ilişkin ise şunları söyledi:

Kepez Belediye Başkanı AKP’li olsa idi, yine de tutuklayacak mıydınız? Çünkü çok açık söyleyeyim, eğer başkan AKP’li olsa idi büyük ihtimalle tutuklanmaz, hatta bırakın tutuklanmayı hakkında soruşturma açılmasına izin bile verilmezdi. Bunu 'Ayinesi iştir kişinin' cümlesinden yola çıkarak söylüyorum.

2004 yılında Pamukova’da ilk hızlı tren kazası meydana geldi. 80 kms süratle girilmesi gereken bir viraja 132 kms süratle giren tren devrildi. 41 kişi öldü. 89 kişi yaralandı. Ancak Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım demiryolunun soruşturulmasını engelledi, genel müdür Süleyman Karaman hakkındaki soruşturmaya da izin vermedi.

Antalya'da 1 kişinin öldüğü teleferik kaza anı

2018’de bir kaza daha meydana geldi. Edirne’den İstanbul istikametine doğru yol alan tren Çorlu’da raydan çıktı. 7’si çocuk, 25 kişi hayatını kaybetti. 381 kişi yaralandı. 2022 yılında bir kişi tutuklandı, o da itiraz üzerine adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Yani anlayacağınız, AKP’li iseniz kazalarda sorumluluğunuz yoktur.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar