Erdoğan'dan bomba Gabar petrolü açıklaması: Seçim yaklaşınca ‘müjdeyi’ verdi

Erdoğan'dan bomba Gabar petrolü açıklaması: Seçim yaklaşınca ‘müjdeyi’ verdi
Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda yapılan mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gabar'daki günlük petrol üretim miktarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak’ta AK Parti’nin ilçe belediye başkanlarının tanıtıldığı bir mitinge katıldı. Binlerce kişinin geldiği miting alanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gabar petrolüyle alakalı flaş bir açıklama yaptı.

aa-20240210-33668382-33668381-cumhurbaskani-ve-ak-parti-genel-baskani-erdogan-zonguldak-mitinginde-konustu.jpg

“GABAR’DAKİ PETROL KUYUMUZUN GÜNLÜK ÜRETİMİ BUGÜN İTİBARİ İLE 35 BİN VARİLİ GEÇTİ”

Gabar’da günlük 35 bin varil petrol üretildiğini söyleyen Erdoğan, “Sadece bununla yetinmiyoruz. Kendi gemilerimizle sismik arama ve sondaj çalışmalarımız devam ediyor. ‘Her seçim öncesinde doğalgaz buluyorlar’ diyen çapsızlara aldırmadan, ‘parayı Karadeniz ve Akdeniz sularına gömüyorlar’ diyen gafillere kulak asmadan ne dedik, bulanlar ancak arayanlardır desturuyla arama çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz... Muhalefetin burun kıvırdığı Gabar’daki petrol kuyumuzun günlük üretimi bugün itibari ile 35 bin varili geçti. Allah’a hamd olsun çalışan buluyor, azmeden buluyor ve sondaj yaparak buluyor. Dahası bu rakam her geçen gün artıyor. 2024 yılı sonunda Gabar’daki günlük petrol üretimi miktarının 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz” ifadelerini Kullandı

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar