Metroya alkollü binen kadın önce yolculara küfür etti sonra saldırdı: Kaçmak için bayılma taklidi yaptı

Metroya alkollü binen kadın önce yolculara küfür etti sonra saldırdı: Kaçmak için bayılma taklidi yaptı
Bursa’da metroya alkollü binen bir kadın, vagon içinde vatandaşlarla önce sözlü tartıştı. Yetmedi, küfürlerden rahatsız olduğu için kendisini kayda alan bir kıza saldırdı. Saldırma anları anbean kameraya yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesinde yer alan Paşaçiftliği Metro durağında oldu. Edinilen bilgiye göre, Sibel Ç. isimli bir kadın metroya yüksek alkolün etkisinde bindi. Vagonda bulunan diğer yolcularla sözlü bir tartışma yaşayan kadın, bir süre sonra kendisini videoya alan E.E.’ye (18) saldırdı. Saldırgandan kendini korumaya çalışan E.E., vagondan kendini dışarı attı. Arkasında gelen saldırgan, E.E.nin telefonuna ve kendisine saldırdı. Kavgayı, güvenlik görevlisi zar zor ayırırken, E.E., Sibel Ç.’den şikayetçi oldu.

aw138828-06.jpg

SALDIRI ANLARI VE SONRASI KAMERADA

O anları kamera kaydına alan E.E., emniyette vermsi olduğu ifadesinde, “Kadın alkollüydü, ve metrodakilere küfür ediyordu. Ben rahatsız oldum ve video kaydına almaya başladım. Kayda aldığımı fark edince, bana saldırdı. Kendimi vagondan dışarı attım, o da arkamdan geldi. Olayların büyüyeceğini anladığım için telefonumdan kaydı tekrar açtım, ve bana hakaret ederek saldırdı. Sonrasında aşağı indik ve kadın kaçtı. Arkasından ben de gittim kendisini yola attı ve bayılma taklidi yaptı. Bir sonraki durağa kadar koştu” sözlerini kullandı.

aw138828-01.jpg

SALDIRGANIN KARAKOLDA KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Emniyet güçlerine çektiği videoları gösteren E.E., saldırgandan şikayetçi olacağını söyledi. Durum üzerine ekipler, bu kişinin Sibel Ç. olduğunu tespit etti. Öte yandan, Sibel Ç.’nin bir süre cezaevinde yattığı belirlendi.

aw138828-03.jpg

aw138828-04.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar