Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı!

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı!
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde birlikte yaşadığı kadını av tüfeğiyle öldürüp kuyuya atan şahıs, ardından intihar ederek yaşamına son verdi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, bir kadın av tüfeğiyle öldürülüp kuyuya atıldı. Kadının katili kendi yaşamına da son verdi.

Edinilen bilgilere göre, çiftçilikle geçimini sağlayan ve boşanma aşamasındaki 2 çocuk annesi Gözde Yılmaz (27), birlikte yaşadığı S.Y. (33) tarafından öldürüldü.

Olay, Alaşehir'in Çağlayan Mahallesi'nde meydana geldi. İkamet ettiği Sarıgöl ilçesinden gelen Gözde Yılmaz ve S.Y., otomobilleriyle Alkan Mahallesi Ahlat mevkiine geldi. Ancak aralarında çıkan bir tartışma sonucunda S.Y., elindeki av tüfeğiyle Gözde Yılmaz'a bir el ateş ederek öldürdü. Ardından katil, genç kadının cesedini 3 metre derinliğindeki su dolu bir kuyuya attı. Şahıs daha sonra kendi kafasına da bir el ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Olay yerine gelen 112 acil ekipleri ve jandarma, dehşet verici manzarayla karşılaştı. Gözde Yılmaz'ın cesedi, itfaiye ekipleri tarafından kuyudan çıkarılırken, suç aleti olarak kullanılan tüfek ve otomobil jandarma tarafından incelenmek üzere el konuldu. Ağır yaralı halde bulunan S.Y. ise ilk olarak Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, daha sonra ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Gözde Yılmaz'ın boşanma aşamasındaki eşinden 2 ve 6 yaşında iki çocuğu olduğu öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar