Elon Musk'ın tahtı yıkıldı: Artık o ünvana sahip değil!

Elon Musk'ın tahtı yıkıldı: Artık o ünvana sahip değil!
Forbes dergisi, dünyanın en zenginleri sıralamasını açıkladı. Haziran ayında Elon Musk'a kaptırdığı 'dünyanın en zengini' unvanını geri kazanan isim ise Bernard Arnault oldu.

Forbes dergisi, dünyanın en zenginlerini açıkladı. Listenin zirvesinde, 205.8 milyar dolarlık servetiyle Louis Vuitton markasının da içinde bulunduğu lüks tüketim ürünleri grubu LVMH'nin Başkanı Bernard Arnault yer aldı.

Arnault, haziran ayında bu unvanı Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'a kaybetmişti. Musk ise 204.2 milyar dolarlık net servetiyle ikinci sıraya yerleşti.

1-001.webp

Üçüncü sırada Amazon'un kurucusu Jeff Bezos bulunuyor, serveti 179.9 milyar dolar olarak açıklandı. Dördüncü sırada Oracle şirketinin kurucularından Larry Ellison yer alıyor, serveti 142.6 milyar dolar olarak belirlendi. Beşinci sırada ise Amerikan şirketi Meta'nın Başkanı Mark Zuckerberg var, serveti 138.8 milyar dolar olarak kaydedildi.

2.jpg

İlk on listesinde yer alan diğer isimler arasında Berkshire Hathaway holdinginin başkanı Warren Buffett, serveti 125.9 milyar dolar olan altıncı sırada yer alıyor. Microsoft'un kurucusu Bill Gates ise serveti 122.8 milyar dolarlık servetiyle yedinci sıraya yerleşti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar