30 katlı binadan atlayan fenomen, paraşütü açılmayınca yere çakıldı: Arkadaşları ise ölümünü böyle kaydetti...

30 katlı binadan atlayan fenomen, paraşütü açılmayınca yere çakıldı: Arkadaşları ise ölümünü böyle kaydetti...
Tayland'da, izinsiz olarak bir binanın çatısından atlayan İngiliz paraşütçü Nathy Odinson adlı fenomen, 30. kattan yere çakılarak hayatını kaybetti.

Pattaya şehrinde, adrenalin tutkunu bir paraşütçü hayatını kaybetti. Dün akşam saatlerinde, izinsiz olarak 30 katlı bir binanın çatısına çıkan İngiliz paraşütçü 33 yaşındaki Nathy Odinson, paraşütü açılmadığı için yere çakılarak hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde, inceleme sonucunda Odinson'un hayatını kaybettiğini ve paraşüt iplerinin bedenine sarılı olduğunu belirtti.

aw129643-05.jpg

YERDE PARAŞÜT YIĞININ ALTINDA BULUNDU

Binanın güvenlik görevlisi, olayla ilgili verdiği ilk ifadesinde, akşam saatlerinde birden apartmanın yanına bir cisim düştüğünü ve incelemeye gittiğinde mavi bir paraşütün içine sarılı bir adam gördüğünü belirtti.

aw129643-01.jpg

Pattaya Polis Müfettiş Yardımcısı Kamolporn Nadee, ilk incelemelere göre, 33 yaşındaki İngiliz vatandaşı Nathy Odinson'un havada yaşadığı bir teknik aksaklık nedeniyle paraşütünün açılmadığını ve önce ağaçlara ve ardından binanın yanına düştüğünü belirtti.

aw129643-06.jpg

ARKADAŞININ ÖLÜMÜNÜ KAMERAYA ÇEKTİLER

Nadee, ayrıca olay yerinde bulunan 2 arkadaşının sorguya alındığını ve paraşütçünün atlama görüntülerini çekmek üzere olduklarını ifade ederken, ekibin binaya nasıl girdiklerine ilişkin kamera kayıtlarının polis tarafından incelenmeye alındığını dile getirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

aw129643-03.jpg

Öte yandan, Tayland'da serbest paraşüt eğitmeni olduğu öğrenilen Odinson'un daha önce aynı binada ve bölgedeki diğer binalarda birkaç kez atlayış gerçekleştirdiği ve bu atlayışların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştığı belirtildi.

aw129643-04.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar