Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Söke’de heyecan oluşturdu

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Söke’de heyecan oluşturdu
59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Bodrum-Kuşadası arasındaki 5. etabında, Söke'deki sprint noktasında bisikletçiler büyük bir coşkuyla karşılandı.

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için günler öncesinden yapılan planlamalar çerçevesinde, bölge trafik birimleri, ilçe emniyet teşkilatı ve jandarma ekipleri tarafından güzergah boyunca tüm kavşaklar başta olmak üzere ara yolların da içinde bulunduğu bölgelerde geniş kapsamlı güvenlik önlemleri alındı.

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Söke’de heyecan oluşturdu

Önceki yıllarda, bisikletçiler Bodrum üzerinden Söke'ye gelirken genellikle Söke-Milas Karayolu üzerinden seyrediyorlardı. Ancak bu yıl, ilk defa eski Didim yolu olarak bilinen güzergah tercih edildi. Bu yol üzerinde antik kentlerden Milet ve Priene ile doğa harikası Büyük Menderes Dalyanı gibi önemli noktalar bulunuyor. Bisikletçiler, Söke Ovası'nın merkezinde yer alan bu yolda tur yapma imkanı bulduklarını belirtti.

Turun Söke etabında, yol üzerindeki kavşak noktalarında vatandaşlar karşılama için hazır bekledi. Özellikle en güzel görüntülerin oluştuğu yer, Bölge Trafik İstasyonu önündeki Söke OSB kavşağıydı. Sürücüler, turun tamamlanmasını sabırla bekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar