Erdoğan’ın telefonunda yüklü olan tek uygulama ne? İstanbulspor’lu yönetici ağzından kaçırdı

Erdoğan’ın telefonunda yüklü olan tek uygulama ne?  İstanbulspor’lu yönetici ağzından kaçırdı
İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonunda yüklü olan tek uygulamayı açıkladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor’da kulüp başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile başkan yardımcısı Bayram Saral bir basın toplantısı düzenledi. Saral, toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefonunda yüklü olan tek uygulamayı da açıkladı. İşte o uygulama…

İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral: TFF seçiminin erkene çekilmesi için 136 imza toplandı - Futbol Haberleri - Spor

Ecmel Faik Sarıalioğlu ile Bayram Saral Türkiye Futbol Federasyonu'na olağanüstü kongre çağrısıyla başlatılan imza sürecini değerlendirerek açıklamalar yaptılar.

Basın toplantısında konuşan Saral şu ana kadar toplanan noter onaylı imza sayısının 136 olduğunu duyurarak sayının 200’e ulaşacağı vurgusunu yaptı.

İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral: TFF Seçiminin Erkene çekilmesi Için 136 Imza Toplandı - İzmir Haber

“6 TAKIMIN İLK 11'İNİ ÇOK İYİ SAYAN BİR CUMHURBAŞKANIMIZ VAR”

Sarıalioğlu mevcut TFF yönetiminin görevden ayrılması için elinden geleni yapacağını belirterek şunları söyledi: Cumhurbaşkanımızın işi bitmiş de bunlarla mı uğraşacak. Yeteri kadar yoğunluğu var zaten. Futbolun bu kadar kötü olmasının en çok kendisine kaybı var. 5-6 takımın ilk 11'ini bize çok iyi saydığını bildiğimiz bir Cumhurbaşkanımız var. Daha ne kadar futbol dibe vurabilir ki? Onun ismini kullanarak çok yanlış şeyler ifade eden insanlar var.

Erdoğan Telegram'da ilk mesajını attı

“TELEFONUNDAKİ TEK UYGULAMA MAÇKOLİK”

Erdoğan'ın da futbolun içinde bulunduğu durumdan memnun olmadığını ifade eden Saral, Erdoğan'ın futbolu yakından takip ettiğini ve telefonunda yüklü olan tek uygulamanın Maçkolik olduğunu söyledi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar