Ayşe Ateş iddianamedeki o detaya ateş püskürdü! Gerçekten buna inanmamızı mı bekliyorsunuz

Ayşe Ateş iddianamedeki o detaya ateş püskürdü! Gerçekten buna inanmamızı mı bekliyorsunuz
Suiakast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, 1,5 yıl sonra hazırlanan iddianamedeki detaylara ateş püskürdü.

Ankara'da suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Ateş’in iddianamesi ortaya çıktı.

22 şüpheli hakkında hazırlanan 145 sayfalık iddianamede tetikçi Eray Özyağci ile Vedat Balkaya ve Suat Kurt'un ortak hareket ettikleri Doğukan Çep ve Tolgahan Demirbaş'ın de azmettirici oldukları ifade edildi.

Şüpheli Eray Özyağci'nin olayda kullandığı tabancanın ele geçirilemediği ancak olay yerinde tabancaya ait boş mermi kovanlarının bulunduğu belirtildi.

SiNAN ATEŞ VE EŞi AYŞE ATEŞ ÇOCUKLARI

ADRESİ ANKARA’DAKİ KOMİSER VERMİŞ

Olay tarihinde Ankara’da görev yapan komiser Mustafa Ensar Aykal'ın kamu görevinin verdiği yetkiyi kötüye kullanarak maktule ait kişisel bilgileri hukuka aykırı olarak temin edip şüpheli Tolgahan Demirbaş'a verdiği belirtildi.

Şüpheli Tolgahan Demirbaş'ın olaydan önce maktule ait adres, telefon, konum gibi kişisel bilgileri hukuka aykırı olarak ele geçirmesi nedeniyle ayrıca cezalandırılması gerektiği belirtildi.

23 DERECE on X: "➖ Suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: "Eşimi, çocuklarımın babasını sokak ortasında iki torbacıya katlettirdiler, yetmedi. Doymadılar, tatmin olmadılar. Bunun adı alçaklık,

“NEDEN BİR BUÇUK YIL BEKLETTİNİZ?”

Sinan Ateş'in öğretmen eşi Ayşe Ateş iddianameye tepki gösteren bir açıklama yaptı.

Ateş, sosyal medya hesabı X üzerinden iddianamenin fotoğrafının paylaşarak “İddianame burada. Peki, azmettiriciler nerede? Böyle bir suikastı birkaç çapulcunun tasarlayıp planladığına inanmamızı gerçekten bekliyor musunuz? Sırf bu iddianameyi hazırlamak için kamuoyunu neden bir buçuk yıl beklettiniz?” diyerek hesap sordu.

Barış Terkoğlu: Sinan Ateş cinayetinde çözülen düğüm | Independent Türkçe

aa.jpg

“BENİ TAKİP ETTİRDİLER TELEFONUMU DİNLETTİLER”

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener’in “Geçmişte siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi” ifadesinin ardından açıklama yapan Ayşe Ateş, kendisinin takip edildiğini şöyle itiraf etmişti: Sinan, öte âleme göç ettikten sonra bile hakkında attıkları iftiralara devam ettiler. Dirisine yapamadılar, ölüsünü itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Bu da yetmedi beni takip ettirdiler, telefonumu dinlettiler, evimin fotoğraflarını çektirdiler. Çocuklarıma ve bana bir gün bile huzur vermediler, vermiyorlar. Bunun adı korkaklık değil de nedir?"

mll.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar