Cübbeli Ahmet kendisine yapılan suikast planını ifşa etti Adnan Oktar detayı terletti

Cübbeli Ahmet kendisine yapılan suikast planını ifşa etti Adnan Oktar detayı terletti
TV100’de canlı yayın konuğu olan Cübbeli Ahmet Hoca, kendisine yapılan suikast planını tüm ayrıntılarıyla tek tek açıkladı. Adnan Oktar detayı ise kafaları karıştırdı.

İsmailağa Cemaati’nden ihraç edilen tartışmaların baş ismi Cübbeli Ahmet Hoca TV100’de Doğru Yorum programında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

mmmmmmmmmmmm.jpg

“İNSÜLİNİN İÇİNE ZEHİR KOYABİLİR MİYİZ”

Cübbeli Ahmet, kendisine hazırlanan suikast planını şöyle anlattı:

Burada bir itlaf lafları geçiyor, insülinin içine zehir koyabilir miyiz filan. Kefen olayını nasıl patlarız filan konuşuluyor. Yazışmalar böyle. İsmailağa'daki etkimiz altına alırız diyorlar. Yazılan şey kademe kademe gerçekleşiyor. Yazışma kriminale gitti, inceleniyor. Suç duyurusu yaptık. Savcılık ifadeye çağırmadı. Benim ilgilendiğim 'İsmailağa'da adamlarımız var' lafı. İltisaklı insanları az çok biliyorum.

uuiu.jpg

“700 KÜSUR SAYFA BİLGİ VERDİM”

IŞİD dergilerine ilişkin olayın detaylarını da anlatan Cübbeli Ahmet “Ben internetten IŞİD’in dergilerini çıktı aldım. 4 tane dergiyi Türk askeri kapağında müşrik diyor. Bunları emniyete götürdüm. Beni bir yere götürdüler. Bir yere gittik. Orada beni sorguladılar. 700 küsur sayfa bilgi verdim. Bu ne güzel araştırma dediler. Memnun oldular. Operasyon yapılanlar oldu. İçeri alınanlar oldu. Ben sonra takip ettim” dedi.

“KASETÇİLİĞİ ADNAN YAPIYORDU”

Adnan Oktar grubunun FETÖ'ye fason çalıştığını öne süren Cübbeli Ahmet “FETÖ emniyeti ele geçirmeden önce kasetçiliği Adnan yapıyordu. FETÖ emniyeti alınca Adnan'a ihtiyaç kalmadı. Adnan Oktar bana neler etti” diyerek dikkatleri üzerine çekti.

oooooooooooooo.jpg

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar