Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü
Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip evlenen 2,5 aylık hamile bir genç kadın, ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla vurularak öldürüldü.

Olay, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Bahçe Mahallesi 539 Sokak'ta oldu. Alınan bilgiye göre, 20 yaşında olan 2,5 aylık hamile Besra Kırmızı, yaklaşık 4,5 ay önce Şanlıurfa'dan sevdiği Hasan Kırmızı (24) ile kaçarak Mersin'e gitti. Burada eşinin ailesiyle yaşamaya başlayan genç kadın resmi olarak evlenerek yuvasını kurdu.

aw179573-01.jpg

SAĞLIK OCAĞI ÇIKIŞI PUSU KURDU

2,5 aylık hamile olan Kırmızı, bugün eltisi ile sağlık ocağından geldiği esnada kendisine pusu kurarak bir anda ortaya çıkan ağabeyi tarafından sokak ortasında tek mermiyle kafasından vuruldu. Kırmızı olay yerinde yaşamını yitirdi, şüpheli ağabey olay yerinden kaçtı.

aw179573-04.jpg

KOCASI BAYGINLIK GEÇİRDİ

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Cinayete tanık olup ve şok yaşayan Besra Kırmızı'nın eltisi ile olayı duyup bölgeye giden kocası Hasan Kırmızı baygınlık geçirdi. Bölgede düzenlenen incelemeni ardından genç kadının cenazesi hastane morguna götürüldü.
Cinayetle alakalı şüpheli ağabeyin yakalanması amacıyla polis geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

aw179573-02.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar