37 kiloya düşünce tahliye olmuştu! Nihal Candan’ın annesi kızlarının aldığı kararı ilk kez açıkladı

37 kiloya düşünce tahliye olmuştu!  Nihal Candan’ın annesi kızlarının aldığı kararı ilk kez açıkladı
Yaşadığı psikolojik rahatsızlıklar nedeniyle 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan, tahliye edilmişti. Candan kardeşlerin annesi Umut Candan kızı Nihal’in son durumunu anlattı.

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçundan cezaevinde tutuklu bulunan Nihal Candan, anoreksiya hastalığına yakalanarak 37 kiloya kadar düşmüştü. Bu durum üzerine Candan’ın hakkında tahliye kararı verildi. Kendisine moral olsun diye annesi Umut Candan kızını kuaföre götürdüğünü Kanal D haberde anlattı.

1080xauto.webp

KARA PARA AKLAMA SUÇLAMALARIYLA TUTUKLANMIŞTI

"Sazan Sarmalı" adı verilen soruşturma kapsamında sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile Hacı İsrafil Sağlam, "suç örgütüne üye olma" ve "kara para aklama" suçlamalarıyla gözaltına alınıp ardından cezaevine gönderilmişti.

0pp.jpg

ANOREKSİYA HASTALIĞINA YAKALANDI

Nihal Candan’ın yeme alışkanlığının bozulmasıyla birlikte "anoreksiya nevroza" adı verilen bir hastalık teşhisi konuldu.

o09o.jpg

TAHLİYE EDİLDİ

37 kiloya kadar düşen Nihal Candan'ın psikolojisinin de bozulduğu ifade edildi ve sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildi.

ty.jpg

“KIZLARIM ARTIK SOSYAL MEDYA KULLANMAYACAK”

Anne Umut Candan, kızının tahliyesi sonrasında durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bahar Candan'ın ablasına iyi baktığını belirten Umut Candan, kızlarının artık sosyal medya kullanmayacağını duyurdu.

yu.jpg

MORAL OLSUN DİYE KUAFÖRE GÖTÜRDÜK

Umut Candan, Nihal Candan'ın sık sık rüyasında "Bahar" diye sayıkladığını ve geçtiğimiz gün ilk kez sokağa çıktığını dile getirdi. Ayrıca, Candan'ın saçlarını açamadıklarını ve karışmış olduğunu belirterek, moral olsun diye kuaföre götürdüklerini açıkladı. Nihal Candan'ın, annesine "Her şey sosyal medya yüzünden oldu, bir daha kullanmayacağım" dediği de haberde yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar