Canlı yayında bomba AKP kulisi: Hacı Yakışıklı doğrulattım diyerek flaş değişikliği açıkladı

Canlı yayında bomba AKP kulisi: Hacı Yakışıklı doğrulattım diyerek flaş değişikliği açıkladı
İktidara yakınlığıyla bilinen Gazeteci Hacı Yakışıklı, üst düzey yetkililer ile görüşüp doğrulattığını öne sürdüğü bomba AKP iddiasını canlı yayında açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AKP içinde değişim beklentisi artıyor. 22 yıllık iktidar sürecinde ilk kez CHP'nin gerisine düşen AKP, öz eleştirilerin somut adıma dönüşmesi için hazırlıklara başladı.

İktidara yakın gazeteci ve yazar Hacı Yakışıklı, tv00'de katıldığı programda AKP'nin önemli isimleriyle yaptığı görüşmelerden elde ettiği bilgileri paylaştı.

Yakışıklı, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: "AK Parti'nin süreci 6 ay önce değişmişti. AK Parti’nin yetkililerinden aldığım bilgileri özetleyerek veriyorum. Çok isimle görüştüm. Bunların önemli bir kısmı MKYK üyesi ve toplantıda bulunan isimler. Mesela MKYK'nın tamamının istifası alındığına ilişkin haberler çıkmıştı, bu doğru değil. Yani orada öyle bir şey gerçekleşmemiş. Bunu teyit ettirdim. 2028’e giden ekip değişecek."

"AKP SONBAHAR'DA OLAĞAN KONGRESİNİ YAPABİLİR"

AKP'nin içinde bulunduğu süreci değerlendiren Yakışıklı, "Seçim takvimi olarak da şu anda il ilçeler başlarsa AK Parti sonbaharda olağan kongresini yapabilir. En fazla 2025 Mart ayına sarkabilir. Ama bunun startı henüz verilmiş değil" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar