Kurultay için geri sayım sürerken İYİ Parti'de Koray Aydın hareketliliği

Kurultay için geri sayım sürerken İYİ Parti'de Koray Aydın hareketliliği
İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi bir grup İYİ Parti Genel Başkan Adayı olan Koray Aydın'ı ziyarette bulundu.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı olan Koray Aydın Kurucular Kurulu üyeleri ile karşılıklı sohbet etti ve görüş alışverişinde bulundu.

İYİ Parti'nin kuruluşundan bu güne kadar gerçekleşen kritik süreçlere dair görüşlerini aktaran ve kurucuların görüşlerini de tek tek dinleyen Koray Aydın, seçilirse neler yapacaklarıyla alakalı bazı bilgiler verdi.

KORAY AYDIN'A TAM DESTEK

Kurucular Kurulu Üyeleri de yakından tanıdıkları ve çalışmalarına şahit oldukları Koray Aydın'a tam destek verdiklerini ifade ederek, Genel Başkan adaylığı için hazırlanan dilekçeyi tek tek imzaladılar.

glnh4w5xeaah83m.jpg

Yapılan Ziyarete Kurucular Kurulu Üyeleri, Abdulkadir Akcan, Adil Erkoç, Ayhan Bölükbaşı, Ayhan Erel, Behiç Çelik, Feridun Bahşi, Fuat Yıldırım, İbrahim Halil Oral, Mehmet Arslan, Musa Ertugan, Sevin Çağlayan, Sevinç Gümüş, Şahin Arslantaş, Tamer Kayaalp, Vedat Bayram, Eski Genel Başkan Yardımcısı Arzu Önşen ve Bülent Erol katıldı.

glnh4w-wsaeqhde.jpg

NELER OLMUŞTU?

31 Mart Yerel Seçimleri’ne müstakil bir şekilde giren İYİ Parti’nin oyunun Türkiye genelinde yüzde 3,8’e kadar gerilemesinin ardından, Meral Akşener 1 Nisan’da seçimli olağanüstü kurultaya gideceklerini açıklamıştı. Akşener, 8 Nisan’da yaptığı yazılı bir açıklamayla “Bedel ödeme gerekliliğinin doğabileceğinin de pek tabii farkındaydım” diyerek tekrar aday olmayacağını açıkladı. Kurultay tarihi 27 Nisan olarak belirlenirken, kimlerin adaylığını koyacağı da şekillendi.

Genel Başkan Akşener’in, aday olmadığı kurultayda Grup Başkanı Koray Aydın, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın adaylıklarını açıkladı.

İYİ Parti’de kurultaya sayılı günler kala genel başkan adayları, delege ve milletvekili grubunun desteğini alabilmek için çok yoğun çalışmalar yapıyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar