Birkaç saat önce ölen amcasını para için apar topar bankaya götürdü!

Birkaç saat önce ölen amcasını para için apar topar bankaya götürdü!
Brezilya'da yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Bir kadın amcasının üzerine kredi çekmek için bankaya, amcasının cansız bedenini götürdü.

Brezilya'da bir kadın, amcası olduğunu öne sürerek yaşlı adamı kredi başvurusu için bankaya götürdü. Hareket edemeyen yaşlı adamın birkaç saat önce öldüğü ortaya çıktı.

Brezilya'nın yerel basınında yer alan haberlerin aktardığına göre; Rio de Janeiro'da bir kadın, 17 bin real yani 3 bin 400 dolar (110.738 TL) tutarında kredi çekmek için yaşlı bir adamın cansız bedenini bankaya götürdü.

Durumun olağandışı olmasıyla banka çalışanları o anları videoya çekerek polisi aradı. Video kısa sürede dünya basınında gündem olurken, kadın gözaltına alındı.

000000000000.webp

Hızla yayılan görüntülerde ismi Érika de Souza Vieira Nunes olarak açıklanan kadının bankaya götürdüğü yaşlı adamın yanında dururken görüntülendi ve adamın kafasını dik tutmaya çalışıyor, onunla konuşuyor ve kredi kağıtlarını imzalamasını istiyordu.

Polisin araştırmaları sonucu kimliği belirlenen 68 yaşındaki Paulo Roberto Braga olarak belirtilen adamın birkaç saat önce öldüğünü belirledi.

00000.jpg

BANKA ÇALIŞANLARI TARAFINDAN İHBAR EDİLDİ

Kendisini yaşlı adamın yeğeni olarak tanıttığı iddia eden Nunes, yaşlı adama doğru sürekli, "Amca, beni dinliyor musun? Kredi sözleşmelerini imzalaman gerekiyor. İmzalamazsan parayı alamayız çünkü senin adına imzalayamam" ifadelerini kullanıyordu.

Banka çalışanı tarafından tekerlekli sandalyede oturan adamın renginin iyi görünmediği fark edilerek o anlar kayıt altına alındı.

Yaşlı adamın kafasını dik tutmaya çalışan Kadın ise amcası olduğunu iddia ettiği adamın gayet iyi olduğunu ve genelde konuşmadığını söyledi.

000.webp

YAŞLI ADAMIN ÖLÜMÜNÜN SEBEBİ ARAŞTIRILACAK

Polis ekipleri, kadının yeğeni olup olmadığını ve dolandırıcılık girişimi dahil yaşlı adamın ölümünü araştıracaklarını söyledi.

Yaşlı adamın canız bedeni, yetkililer tarafından incelenmek üzere morga kaldırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar