Biden'dan yamyam itirafı: Yeni Gine’de kimi yediler?

Biden'dan yamyam itirafı: Yeni Gine’de kimi yediler?
2. Dünya Savaşı sırasında Pasifik harekatında görev yapan amcasının uçağının düştüğünü söyleyen ABD Başkanı Joe Biden, amcasını Yeni Gine’de yamyamlar tarafından yenildiğini söyledi.

Pensilvanya’nın Scranton kentine yaptığı ziyarette İkinci Dünya Savaşı sırasında Pasifik harekâtında görev yapan amcasının anıtını ziyaret eden 81 ABD Başkanı Joe Biden, amcasının Ambrose Finnegan’ın İkinci Dünya Savaşı sırasında uçağının düşmesinin ardından Yeni Gine’de yamyamlar tarafından yenildiğini ifade etti.

Resmi araştırmalar ve askeri kayıtların incelenmesi sonucu, Biden'ın bahsettiği askeri uçağın Pasifik üzerinde kaybolduğunu gösteriyor.

582.jpg

Pensilvanya'nın Scranton eyelatinden ayrılmak üzere olan Biden, uçağa binmeden hemen önce basın mensuplarına verdiği demeçte, “Uçak, o zamanlar çok sayıda yamyamın olduğu bir bölgede vuruldu. Cesedini asla bulamadılar ama oraya tekrar gittiklerinde kontrol edip uçağın bazı parçalarını buldular” ifadelerini kullandı.

Biden, aynı hikayeyi Pittsburgh’a gittikten sonra oradaki sendika üyelerine de anlattı. Biden, “Yeni Gine’de vuruldu ve cesedi asla bulunamadı çünkü eskiden Yeni Gine’nin o bölgesinde gerçekten çok fazla yamyam vardı” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar