Ankara saatlerce kabusu yaşadı! Herkes perişan oldu

Ankara saatlerce kabusu yaşadı! Herkes perişan oldu
Sağanak ve gök gürültü yağış Ankara’yı gece yarısı talan etti. Ankaralılar resmen kabusu yaşadı.

Ankara’da akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yapış Ankara’da hayatı felç etti. Rezidanslardan sular boşaldı, araçlar yolda kaldı, minibüsleri su bastı. Ankaralılar hayatının en zor gecesini yaşadı.

1.jpg

Akşam saatlerinde başlayıp gece yarısı devam eden sağanak yağışın ardından Ankara semalarında art arda çok sayıda şimşek çaktı. Anıtkabir’in üzerinde görüntülenen şimşekler havanın sertliği bir kez daha gözler önüne serdi. Anıtkabir çevresine çok sayıda yıldırım düştü.

Keçiören, Sincan ve Yenimahalle ilçeleri başta olmak üzere şehrin birçok noktasında yoğun yağışlar yaşandı, su baskınları ve sel meydana geldi.

mmmmm.jpg

Cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri sebebiyle araçlar sürüklendi, birçok ev ve iş yeri su altında kaldı. Su baskınları, bu bölgelerde yaşayan bazı mahallelerde elektrik kesintilerine de neden oldu.

ANKARA VALİSİ ŞAHİN’DEN AÇIKLAMA

Yaşanan zor anların ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ankara Valisi Vasip Şahin Ankaralılara “Bu akşam ilimizde meydana gelen yoğun yağışlardan dolayı vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm ekiplerimiz sahada ve görevleri başında. Şu ana kadar herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır” diyerek seslendi.

mnnn.jpg

lk.jpg

ANKARA VALİLİĞİ 1 GÜN ÖNCEDEN UYARMIŞTI

Ankara Valiliği bir gün öncesinden yaptığı açıklamada “Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine göre Ankara’da 1 Mayıs Çarşamba Günü beklenen gök gürültülü kuvvetli sağanak yağışlara dikkat” ifadelerini kullanarak vatandaşları uyarmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar