Hep aynı numara! Yine polis ve savcı diyerek dolandırdılar

Hep aynı numara! Yine polis ve savcı diyerek dolandırdılar
Emniyetin vatandaşlara yönelik yapmış olduğu uyarılara rağmen kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yapılmaya devam ediliyor. 2 kişiyi 1 milyon 260 bin TL dolandıran kişiler yakalandı.

Yıllardır emniyetin yapmış olduğu uyarılara rağmen kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak dolanrıcılık yapılmaya devam ediliyor.

Kocaeli ve Bolu'da, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak iki kişiyi 1 milyon 260 bin TL dolandıran şüpheliler, polisin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonda, S.Ü., H.İ.G. ve A.D. isimli şüpheliler sırasıyla Gaziantep, Ankara ve İstanbul'da gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklama kararı verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü kendi internet sitesinden yaptığı uyarılarda da "Sizleri telefonla arayarak kendilerini polis, asker veya savcı olarak tanıtıp, sizden para, altın isteyen şahıslara inanmayın."şeklinde ikazda bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar