Battal İlgezdi kendisine küfür eden kişiye küfür yağdırdı! Sosyal medyada tepkilerin odağı oldu

Battal İlgezdi kendisine küfür eden kişiye küfür yağdırdı! Sosyal medyada tepkilerin odağı oldu
CHP yeniden aday gösterilmeyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, halka açık düzenlediği toplantıda kendisini eleştiren vatandaşlardan birine tepki gösterdi.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den yeniden aday gösterilmeyince istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir'de düzenlenen bir toplantıda kendisini protesto eden vatandaşa sert bir tepki gösterdi.

Ilgezdi yaptığı konuşma sırasında, "Onursal başkan sen de gel yanıma" diyerek Onursal Adıgüzel'i sahneye çağırdı.

Adıgüzel ile birlikte sahneye çıkan İlgezdi'ye, salondan bir vatandaşın "Diğer belediye başkan adayları yok mu?" şeklindeki sorusu üzerine olaylar gelişti. Vatandaş, İlgezdi'ye "Peşkeş çekiyorsunuz, haksız yere mağdur ediyorsunuz" şeklinde seslendi.

Bu sözleri duyunca öfkeye kapılan İlgezdi, vatandaşa sert sözlerle karşılık verdi. "Sana kaç para verdiler lan konuşuyorsun orada? Hadsiz adam. Kim kime peşkeş çekiyor? Ulan kim peşkeş çekiyorsa şerefsiz oğlu şerefsizdir. Seni buraya getiren de şerefsizdir. Ahlaksız herif, haddini bil. Sen kimsin lan! Hadsiz herif, şerefsiz! Seni kimin gönderdiğini biliyorum. O senin patronun var ya, burada hanımlar var, küfrederim. Şerefsiz. Ahlaksız herif! Yenisahra-Barbaros'ta oturuyor şerefsiz oğlu şerefsiz. Sen kimsin lan! Ben 15 senedir bu halka hizmet veriyorum, sen kimsin beni protesto ediyorsun? Haddini bil, işine bak" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar