Sandık kokusu dizisinde beklenmedik veda! Bu ayrılık ciğerleri dağlayacak

Sandık kokusu dizisinde beklenmedik veda! Bu ayrılık ciğerleri dağlayacak
Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ile Uğur Yücel gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizi Sandık Kokusu’nun yeni bölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Show TV'nin O3 Medya tarafından yapılan dizisi Sandık Kokusu'nun kadrosunda birçok ünlü isim bulunuyor. Dizinin başından itibaren büyük ilgi görmesi ve izlenme rekorları kırmasıyla dikkat çekiyor. Dizide beklenmedik bir veda yaşanması bekleniyor.

oo.jpg

BÜYÜK AŞKIN SONU GELİYOR

Dizideki Karsu ve Atilla karakterleri izleyiciler tarafından büyük bir sevgiyle karşılandı. İkilinin arasındaki büyük aşk, seyircileri ekrana kilitleyen etkileyici bir hikayeydi. İkilinin yeni bölümde birbirlerine veda edecekleri ortaya çıktı.

2-7b3o.jpg

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Filiz, duydukları karşısında şaşkına döner ve hemen Karsu ile birlikte oradan uzaklaşır. Adnan, intikam almak için evlilikleri sırasında Irmak'a imzalattığı belgeleri açığa çıkarır, bu da Irmak'ın zor durumda kalmasına sebep olur. Atilla'dan tazminat alarak boşanan Lale, Reha'nın yanına taşınır ve Atilla ile Karsu'dan intikam alma planları yapar. Reha, Atilla'ya karşı bir tuzak kurar ve Atilla, kışkırtmalara dayanamayarak ona saldırır. Karsu, bu durumu gördükten sonra Atilla'ya olan güvensizliğinden yorulur. Bu gelişmeler sonucunda Karsu ve Atilla arasında neler yaşanacak?

sandik-kokusu-20-bolum-izle-full-show-tv-sandik-kokusu-yeni-bolum-tek-parca-izle-i9xh.webp

SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ile Uğur Yücel gibi isimlerin yer aldığı "Sandık Kokusu" dizisi, haziran ayında sezon finali yapacak. Yeni bölümler ise Eylül ayında izleyicilerle buluşacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar