Kavrulmuş farenin ardından mide bulandıran bir skandal daha

Kavrulmuş farenin ardından mide bulandıran bir skandal daha
Çekirdekten çıkan fare skandalının ardından şimdi de paketin içinden küflenmiş havuç çıktı.

Son günlerde herkes tarafından fiyatlarının uygun olması nedeniyle tercih edilen ünlü marker zincirinde ortaya çıkan mide bulandıran skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Bu kez de yine bilinen bir market zincirinde satılan havuçların küflü olduğu ortaya çıktı. Aldığı havuçların paket içinde net şekilde görünmediğini vurgulayarak isyan eden tüketici sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “On binlerce şuben var. Ne sattığına bak kardeşim. Ya da ambalajı şeffaf yap bi’tanem, canımm…Geri verebilmek üründen pahalı” diyerek tepki gösterdi.

v.jpg

ÇEKİRDEKTEN BÜTÜN FARE TURŞUDAN VİDA ÇIKMIŞTI

Tüketiciler artan gıda skandallarının ardından Sağlık Bakanlığı'na denetimlerin artırılması için yaptıkları çağrıları tekrarladı.

ekran-goruntusu-2024-05-05-081020.png

Birkaç gün önce de bir markette çekirdek paketinin içinden tuzla birlikte kavrulmuş bütün halde fare, turşu kavanozundan ise civa çıkmıştı.

kjj.jpg

ÜNLÜ MARKANIN ÇİKOLATASI DA KÜFLÜ ÇIKMIŞTI

Son haftalardan en çok gündem olan skandal ise Patiswiss markalı çikolataların küflü çıkması ve markanın CEO’sunun bunu dile getiren tüketiciye kullandığı sert üslup olmuştu. Sosyal medyadaki tepkilerin ardından CEO istifa etmiş ve herkesten özür dilemişti.

Artan mide bulandıran durumlara karşı sessiz kalmayan tüketici sağlığının hiçe sayılmasından ve hijyen koşullarından şikayetçi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar