Tekirdağ'da aile faciası! Eşini ve çocuğunu öldürdü

Tekirdağ'da aile faciası! Eşini ve çocuğunu öldürdü
Tekirdağ'da bir aile faciası yaşandı. Eşi ile tartışan şahıs önce karısını sonra beş yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra intihar etti.

Tekirdağ'da yaşayan Şenol Şirin (41) adlı bir kişi, gece yarısı tartıştığı eşi Duygu Şirin (35) ve 5 yaşındaki oğlu Ali Emre'yi tabanca ile vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Olay, Süleymanpaşa ilçesine bağlı 100’üncü Yıl Mahallesi Cevat Kurtuluş Sokak'taki Gür Apartmanı'nda meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü'nde teknisyen yardımcısı olarak görev yapan Şenol Şirin'in, henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden eşiyle tartıştığı iddia edildi. Tartışmanın şiddetlenmesiyle Şirin, önce eşi Duygu Şirin'i ardından oğlu Ali Emre'yi tabanca ile vurdu ve ardından aynı silahla intihar etti.

esi-ve-oglunu-oldurup-intihar-etti-50225-1.jpgOlayın duyulması üzerine komşular, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri ve polislerin olay yerine gelmesiyle birlikte, içeriye girmek için çilingir yardımıyla kapı açıldı. Evde korkunç bir manzara ile karşılaşan polis ekipleri, anne, baba ve çocuğun kanlar içinde olduğunu gördü. Yapılan kontrollerde üç kişinin hayatını kaybettiği belirlendi ve cansız bedenler Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer detaylı bir inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar