Arkadaşı sayesinde tesadüfen öğrenmişti! Ferhat Göçer Nuri Bilge Ceylan'a dava açıyor

Arkadaşı sayesinde tesadüfen öğrenmişti!  Ferhat Göçer Nuri Bilge Ceylan'a dava açıyor
Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, filminde 'Son Aşkım' adlı şarkısını izinsiz kullanan yönetmen Nuri Bilge Ceylan'a dava açmaya hazırlanıyor.

Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın Oscar kazandıran Kuru Otlar Üstüne filminde Ferhat Göçer'in Son Aşkım şarkısını izinsiz kullandığı ortaya çıktı.

Bir arkadaşının uyarısıyla şarkısının izinsiz kullanıldığını öğrenen ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, “Filmi izleyen arkadaşımın bana söylemesi üzerine haberim oldu. Ben de şaşırdım. Film çok güzel, benim için gurur. Bana sorulsaydı bir şey talep etmezdim zaten. Beş saniye de olsa, beş dakika da olsa mutlaka eser sahibinden izin alınması gerektiğini Nuri Bilge gibi aydın bir üstadın ekibinin biliyor olması gerekiyor. Bu seferlik affediyorum ve seve seve veriyorum ama telif ve telife gösterilmesi gereken duyarlılık ve sorumluluk müzik ve müzisyenler adına çok önemli bir mesele" dedi.

640x360.jpg

'EN AZ 10 BİN DOLAR ALIRSIN' DEDİLER

Bu konunun gündeme gelmesinin ardından Ferhat Göçer, hukuki yollara başvurarak dava açacağını açıkladı. Ayrıca, "Ya da diyorum ki bu zalim telefon açmazsa... Açalım davayı. Kazandığım paranın hepsini buradan 100 dolar 100 dolar size dağıtayım, yiyelim beraber. Sordum avukatlara 'En az 10 bin dolar alırsın' dediler" ifadelerini kullandı.

jij.jpg

733433image1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar