AKP'de ıstakoz kavgası başladı: Partiden defolup gitsin

AKP'de ıstakoz kavgası başladı: Partiden defolup gitsin
AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması partiyi ikiye böldü. Bursalı’ya ilk tepki AKP’li Mücahit Birinci’den geldi.

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'daki lüks bir yat kulübünde yaptığı ıstakoz ziyafeti, parti içinde tartışmalara yol açtı. AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Mücahit Birinci, Bursalı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı ıstakoz fotoğrafına sert tepki gösterdi.

Bursalı'nın Instagram hesabından paylaştığı ıstakoz ziyafeti fotoğrafı, partinin MKYK üyesi Mücahit Birinci tarafından eleştirildi. Birinci, Bursalı'nın lüks tüketim alışkanlıklarını partiye yakıştırmadığını belirterek, "Milletimiz geçim sıkıntısındayken, devletimiz ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco'da istakoz yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız!" ifadelerini kullandı.

711856image1.jpg

"BU PARTİDEN İSTİFA EDECEKSİNİZ"

Birinci'nin tepkisi, parti içinde lüks tüketim ve halkla ilişkiler konularında hassasiyetin arttığı bir dönemde geldi. Birçok vatandaşın ekonomik sıkıntılarla boğuştuğu bir zamanda, parti üyelerinin lüks yaşam tarzını sergilemesi parti içinde rahatsızlık yaratabileceğini belirten Birinci, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Herkes kendine gelsin! Ya da bu partiden defolup gitsin! Yeter! Milletimiz geçim sıkıntısındayken, millet çareler ararken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco'da ISTAKOZ yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız.

O ki paylaştınız, o zaman bu partiden istifa edeceksiniz. Sizin bu tavrınıza, bu ruh halinize hangi parti uygunsa, oraya gideceksiniz! Yer sofralarında kurulmuş, emekle, darbeler, bin bir badireler atlatmış bu partide siz ve sizin gibilere yer yok. Siz burayı babanızın çiftliği zannediyorsunuz, lakin burası halkın bağrından kopmuş, bu milletin öz evladı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisidir kardeşim.

“PARTİMİZDEN DEFOLUP GİDİN KARDEŞİM”

Burada artık bu tavırda olanlara yer yok! Biz, size rağmen, sizin gibileri tek tek ayıklayana kadar, ölene kadar Reisimize sahip çıkacağız. Siz, bizim tane tane topladıklarımızı, kamyonu devirerek dökmeye çalışsanız da biz, yılmadan, sizlerden ve sizin gibilerden partimizin izzetini koruyacağız.

Uzun uzun yazardım, sabaha kadar yazardım, ama o fotoğraf, inanın bana, bu kadar yazmayı bile hak etmiyor.

Aslında tek cümle yeter: “Partimizden defolup gidin kardeşim” konu bu kadar basit.”

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar