80 milyonluk vurgun yapan katip lüks hayatının hesabını böyle verdi! Memleketten salça getirip sattım

80 milyonluk vurgun yapan katip lüks hayatının hesabını böyle verdi! Memleketten salça getirip sattım
Ailesiyle birlikte kurduğu şebeke aracılığıyla 80 milyon liralık vurgun yapmakla suçlanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D.ye ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

80 MİLYON LİRA DOLANDIRDI

Zabıt katibi Süleyman D. tarafından kurulduğu iddia edilen ve eski eşi ile annesinin de bulunduğu şebeke çevrelerindeki insanların güvenini kazanarak yüksek faiz ve kar payı vaadi ile yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İstanbul ve Balıkesir’de yapılan eş zamanlı operasyonlarda 13 şüpheli gözaltına alınırken iki kişi de tutuklandı.

80 milyonluk vurgunda zabıt katibinin ifadesi şaşkına çevirdi: Neden bana bu şekilde güvendiklerini bilmiyorum - Son Dakika Haberler

“SALÇA VE YAPRAK SATTIM”

Hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı. Süleyman D., yaşadığı lüks hayatı memleketinden getirdiği salça ve yaprakları satarak sağladığını iddia etti.

Süleyman D.'nin ifadesinde adliyede çalışmasından dolayı çevresinin geniş olduğunu ve bu sayede bazı işler yaptığını, hatta bazılarını Instagram hesabından video paylaşarak reklam geliri elde ettiğini, memleketi olan Tokat'tan ise yaprak ve salça getirip sattığını belirtti.

Düzelterek yeniden Zabıt katibi şebekesinin mağdur ettiği kafe sahibi: Annem de altınlarını bozdurup verdi

PARALARI BAHİS İÇİN KULLANDI

İddianamede, Süleyman D.'nin insanların yatırım amaçlı kendisine ve çevresindeki kişilere para verdiği ve bu paraları bahis oynamak için kullandığı ifade edildi.

Annesi ve eski eşiyle birlik olan zabıt katibi 80 milyon TL'lik vurgun yaptı!

Süleyman D., müştekilere yatırımlarının karşılığında vaat ettiği paraları ödediğini ancak Euro üzerinden yapılan borç ödemelerinin dövizdeki artış nedeniyle imkansız hale geldiğini iddia etti.

Ayrıca Süleyman D.'nin daha önce Bakırköy 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılandığı da belgelendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar