Zuckerberg'in Twitter'a rakip uygulaması Threads kullanıma açıldı!

Zuckerberg'in Twitter'a rakip uygulaması Threads kullanıma açıldı!
Facebook ve Instagram'ın sahibi Mark Zuckerberg, Twitter'a karşılık Threads uygulamasını çıkardı. Zuckerberg’in çıkardığı uygulama ilk 4 saatte rekor bir katılım seviyesine ulaştı.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Meta’nın uygulamaya dair yaptığı açıklamada, "Threads'de toplulukların bugün ilgilendikleri konulardan yarın trend olacak konulara kadar her şeyi tartışabileceği bir yer olacak. İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun, en sevdiğiniz içerik oluşturucuları ve aynı şeyleri seven diğerlerini takip edip onlarla doğrudan bağlantı kurabilir veya fikirlerinizi, düşüncelerinizi ve yaratıcılığınızı dünyayla paylaşmak için kendinize ait sadık bir takipçi kitlesi oluşturabilirsiniz." ifadeleri yer aldı.

THREADS'E NASIL KAYIT OLUNUR?

Apple Store üzerinde yer alan görüntülerden yola çıkarak, kullanıcıların Instagram hesaplarını kullanarak platforma kayıt olabilecekleri ve mevcut kişilerini takip edebilecekleri söyleniyor.

Threads da hesap açmak için Instagram'a üye olma şartının olmadığı duyuruldu. Buna göre Instagram hesabı olmayan kullanıcılar yeni hesap açarak Threads'e kayıt olabilecek.

THREADS'E BÜYÜK İLGİ

Threads 100’den fazla ülkede kullanıma açılsa da henüz Avrupa Birliği’nden erişilemiyor. Bunun nedeniyse Avrupa Birliği’nde kullanıcı verilerine dair düzenlemeler.

Mark Zuckerberg, uygulamada ilk dört saat içinde 5 milyon hesap açıldığını duyurdu.

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Hesap açanlar arasında, Shakira gibi ünlü isimlerin yanı sıra; HBO, Netflix ve NPR gibi markalar da vardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar