Reynmen konserine lastik engeli!

Reynmen konserine lastik engeli!
Ünlü şarkıcı Reynmen, önceki gün Çeşme'de bir beachte oldukça kalabalık bir seyirci topluluğunun önünde sahne aldı. Konser öncesinde uzun kuyruklar oluşturan Reynmen hayranları mekanı tıka basa doldurdu.

Youtube videolarından tanıdığımız, ardından ilk sıngle çalışması olan ''Derdim Olsun'' şarkısını yayınlayarak adını tüm Türkiye''ye duyuran Reynmen''in konserinde izdiham yaşandı. Çeşme''de sahne alan Reynmen, konser öncesinde yolda sıkıntılar yaşadığını dile getirdi. Aracının lastiğinin patladığını söyleyen Reynmen''e seyirciler tarafından alkış eksik olmadı. 

Reynmen

HER ŞEY YOLUNDA

Çeşme''ye büyük zorluklarla gelen Renymen, yolda yaşadığı sıkıntıları hayranlarıyla da paylaştı. "Yolda gelirken ailemle birlikte olduğum arabanın lastiği patladı. Şimdi her şey yolunda ve artık hep birlikte eğlenme zamanı" diyerek konserine başlayan Reynmen, sahnedeki enerjisiyle izleyen herkesi büyüledi. Dev bir koronun eşlik ettiği genç sanatçı, ilk şarkısı ''Derdim Olsun'' u dinleyicilerle buluşturduktan sonra ilk sahne aldığı yer olan beachte tekrar dinleyicileriyle buluşmanın kendisini çok duygulandırdığını ifade etti.

Çeşme''de Reynmen rüzgarı esti! - MAGAZİN - İzmir Gazetesi

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar