Zonguldak'ta Erkan Cinbir korona virüs tedbirlerini hiçe saydı!

Zonguldak'ta Erkan Cinbir korona virüs tedbirlerini hiçe saydı!
Zonguldak'ta esnaf olan Erkan Cinbir (39) korona virüs tedbirlerini hiçe syarak dükkanına müşteri almaya devam etti. Cinbir, 23 kez ceza almasına rağmen genelge beni bağlmaz dedi.

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde esnaf olan Erkan Cinbir sadece paket servis yapması gerekirken tedbirleri çiğnedi. Cinbir, restoran ve lokanta gibi işletmelerin müşteri kabul etme yasağına uymayarak dükkanına müşteri alıyor.  Bugüne kadar 23 kez ceza alan Cinbir, son olarak önceki gün iş yerine gelen zabıta ve polis ekiplerine, ceza yazamayacaklarını söyledi. 

23-kez-ceza-kesilen-donerci-genelge-beni-baglamaz-6580-dhaphoto3.jpg


Polis ekipleri Cinbir ve bir müşteriye ceza kesti. Cinbir, ceza yazan polis ve zabıta ekiplerini, cep telefonuyla görüntüleyip, sosyal medyada paylaştı. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada tepki topladı.

dggdg.jpg

"GENELGE BENİ BAĞLAMAZ"

Görüntülerde, kurallara karşı geldiğini söyleyen görevlilere, "Ne kuralı? Öyle bir kural yok" diye karşılık veren Cinbir, genelgeyi uyguladıklarını ifade eden polis memuruna da, "Arkadaşım genelge beni bağlamaz. Ben memur değilim, benim için geçerli değil" diyor.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar