Ekrem İmamoğlu İbrahim Karagül'e açtığı tazminat davasını kazandı 

Ekrem İmamoğlu İbrahim Karagül'e açtığı tazminat davasını kazandı 
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iktidara yakın Yeni Şafak gazetesi ve geçtiğimiz gün genel yayın yönetmenliğinden istifa eden İbrahim Karagül’e açtığı tazminat davasını kazandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hükümete yakın Yeni Şafak ile gazetenin genel yayın yönetmeni İbrahim Karagül’e açtığı tazminat davasını kazandı.

İBB Başkanı İmamoğlu, Yeni Şafak gazetesinin hakkında yaptığı “FETÖ projesi” ifadelerinin yer aldığı haberler üzerine avukatı Sercan Polat aracılığıyla dava açmıştı.

ODA TV'nin haberine göre Bakırköy 4. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşma sonucunda, mahkeme İmamoğlu’nu haklı buldu ve Yeni Şafak ile İbrahim Karagül’ü tazminata mahkum etti. Mahkeme, davalılardan 5 bin TL ve İbrahim Karagül’ün 2 bin 500 TL manevi tazminat ödemesini hükmetti.

odabelge.jpg

İSTİFA KARARI ALMIŞTI

2018 yılında TV Net, Gerçek Hayat ve Derin Ekonomi dergilerinin Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinden alınan İbrahim Karagül, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini de 31 Aralık tarihi itibariyle bırakacağını duyurmuş. 

Karagül konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından "Sekiz yıl önce güzel başladık, güzel bitirdik. Yeni Şafak’a ve Albayrak Medya Grubu’na minnet ve şükranlarımı sunuyorum. 2021’in güzel başlangıçlara açılması dileğiyle" açıklamasını yapmıştı.

kargul-tweet.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar