Zeynep Bastık'ın Yunanistan'dan aldığı evin fiyatı dudak uçuklattı! 3 yıl önce cover şarkılarla para kazanmaya çalışıyordu

Zeynep Bastık'ın Yunanistan'dan aldığı evin fiyatı dudak uçuklattı! 3 yıl önce cover şarkılarla para kazanmaya çalışıyordu
Türk iş, sanat ve sosyete dünyası sadece ülkemizde değil, yurt dışında da ev sahibi olmaya devam ediyor. Demet Özdemir’in ardından Zeynep Bastık da Yunanistan’ın başkentinden ev aldı.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, kariyerinden elde ettiği kazancı gayrimenkul yatırımına dönüştürmeye devam ediyor. Birkaç yıl önce Urla’da muhteşem bir çiftlik alan Bastık, gözlerini yurt dışına çevirdi ve bu kez Atina’da bir ev satın aldı.

648f23bd86b24a26444f6793.webp

Aldığı evin fiyatının 300 bin Euro olduğu konuşuluyor. Güzel şarkıcı Atina’daki yeni evi, hem yatırımlık bir gayrimenkul olarak değerlendirecek hem de sevdikleriyle keyifli tatiller geçirebilecek. Hatta şu sıralar, sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile burada birlikte tatil yaptıkları da gelen bilgiler arasında.

Kariyerine YouTube üzerinden cover şarkılarla başlayan Bastık, şimdi şarkıları ve reklam gelirleriyle paraya para demiyor.

maxresdefault.jpg

Zeynep Bastık, kariyerinde basamakları adım adım çıkarken, parasını da iyi yatırımlarla değerlendiriyor. Sanatçı, Urla’daki çiftliğinde lavanta yetiştirmek için kolları sıvadı. Hem tarlada vakit geçirerek ruhunu dinlendirecek hem de lavanta ticareti yapacak.

zeynep-bastik-2.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar