Zeki Demirkubuz filmi için boykot çağrısı yapan Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan'a küfürle yanıt verdi

Zeki Demirkubuz filmi için boykot çağrısı yapan Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan'a küfürle yanıt verdi
Yönetmen Zeki Demirkubuz, filmi için boykot çağrısı yapan Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan'a sosyal medya hesabından küfürle yanıt verdi.

Yönetmen Zeki Demirkubuz, 'Gazze için sessiz kaldığını' savunan ve yeni filmi için boykot çağrısı yapıp 'bekleyin, yakında korsana düşer zaten’ ifadelerini kullanan Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan’a sosyal medya hesabından çok sert cevap verdi.

İsmail Kılıçarslan, Demirkubuz hakkında “Gazze hakkında yarım cümle kurmayan, dünyadaki her şeye duyarlı, ama Gazze’deki bebeklerin ölümüne dair kendi etkileyebileceği kitleye yarım cümle mesaj ulaştırmayan" ifadelerini kullanan Kılıçarslan konuşmasının devamında Zeki Demirkubuz’un yeni filmi "Hayat" için boykot çağrısında bulundu.

Kılıçarslan ardından Demirkubuz'un hayranlarına filmi 'korsan' olarak izlemelerini önerdi: "Korsan izle, link atayım sana, korsanı çıktığında. Genç arkadaşım, Zeki Demirkubuz filmi izlemezsen sinemada ölmezsin. Bekle nasıl olsa korsana düşer. Korsanını izlersin.”

zeki.jpg

ZEKİ DEMİRKUBUZ'DAN SERT CEVAP

Yönetmen Demirkubuz, İsmail Kılıçarslan'a sosyal medya hesabından cevap verdi.

Demirkubuz şunları yazdı: “Gazze halkına yapılan zulüm konusunda hissettiklerimi sorgulamaya kalkanı s... Filmini, gişesini, korsanını, boykotunu, tehditini ayrıca s...”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar