Hadise ile ayrılan Mehmet Dinçerler'den şok hamle!

Hadise ile ayrılan Mehmet Dinçerler'den şok hamle!
Ünlü şarkıcı Hadise ile evliliğinde problemler yaşayan Mehmet Dinçerler, Rodos'ta tatile çıktı. Mehmet Dinçerler bu tatilde şok bir isimle görüntülenmesi gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler arasındaki kriz, ünlü şarkıcının konser sırasında ağlamasıyla patlak verdi. Olaylı bir ayrılık yaşayan çiftten Mehmet Dinçerler, Rodos''a tatile çıktı. Şarkıcı Hadise''nin boşanma aşamasındaki 4,5 aylık eşi Mehmet Dinçerler Zehra Çilingiroğlu ile görüntülendi. Basına sızan görüntüler sonrası aşk iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 


Beyaz Magazin''in haberine göre, Mehmet Dinçerler, Hülya Avşar''ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile önce arkadaş ortamında vakit geçirdi. İkilinin daha sonra birlikte vakit geçirdiği belirtildi. Ayrıca Dinçerler ve Çilingiroğlu''nun samimi halleri de dikkat çekti.

Yılın bombası! Zehra Çilingiroğlu ve Mehmet Dinçerler birlikte görüntülendi! - Resim: 3


30 Nisan''da Çırağan Sarayı''nda yapılan törenle nikah masasına oturan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, evliliklerinin birinci senesi dolmadan boşanma kararı aldı. Ayrılık kararıyla herkesi şaşkına çeviren çiftten Dinçerler''in çıktığı tatildeki görüntüleri kafa karıştırdı.
Görüntülerin ardından anne Hülya Avşar ve baba Kaya Çilingiroğlu''nun ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

 

Hadise ile boşanma kararı alan Mehmet Dinçerler, Hülya Avşar''ın kızıyla görüntülendi

HADİSE BOŞANMA DAVASI AÇTI
Nisan ayında nikah masasına oturan ve evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Mehmet Dinçerler ile Hadise çifti boşanma kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir açıklama yaparak ayrılık kararını duyuran Hadise, "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet''e hayatında mutluluklar diliyorum" dedi. Şarkıcı açıklamanın ardından avukatı aracılığıyla Beykoz 2. Aile Mahkemesi''ne başvurdu. Mahkemeye sunulan dilekçede, Hadise Açıkgöz ile Mehmet Dinçerler''in 30 Nisan 2022''de evlendikleri belirtilerek Dinçerler''in evlendikten kısa bir süre sonra, Hadise''nin sanat hayatını kısıtlamaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunmaya başladığı anlatıldı.

Hadise ile boşanma kararı alan Mehmet Dinçerler, Hülya Avşar''ın kızıyla görüntülendi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar