Hadise'nin ateşli dansına Mehmet Dinçerler'den misilleme

Hadise'nin ateşli dansına Mehmet Dinçerler'den misilleme
Ünlü popcu Hadise ile eski eşi iş insanı Mehmet Dinçerler bu kez de sosyal medyada peş peşe yaptıkları paylaşımla gündeme oturdular. Ünlü şarkıcı Hadise, ateşli dansının videosunu gönderi olarak paylaştı, sosyal medyada o paylaşım viral oldu. Hadise'nin paylaşımının ardından eski eşi Mehmet Dinçerler'in yarı çıplak pozlarını paylaşması, takipçileri tarafından "misilleme" olarak değerlendirildi.

Evlilikleri 4.5 ay süren çiftin ayrılıkları jet hızıyla oldu. Ayrılığın ardından Mehmet Dinçerler''in Kuveytli şarkıcı ile yakınlaştığı iddia edilirken, Hadise dün ateşli dansının videosunu paylaştı. Eski eşi Mehmet Dinçerler karşılıksız bırakmadı.

HADİSE''NİN ATEŞLİ VİDEOSUNA BEĞENİ YAĞIYOR

Hadise''nin ayrılık kararı almasındaki en büyük etkenin Mehmet Dinçerler''in kendisine psikolojik anlamda baskı yapmasından kaynaklandığı iddia edilmişti. İkilinin ayrılık kararının ardından Hadise cesur paylaşımlarına eskisi gibi devam etti. Ünlü şarkıcı son olarak ise konserinde yaptığı ateşli dansının videosunu paylaştı. Bu paylaşıma rekor beğeni yağdı.

 

 

 

 

MEHMET DİNÇERLERDEN MİSİLLEME

Hadise''nin bu paylaşımının ardından eski eşi Mehmet Dinçerler''den de yarı çıplak pozlu bir paylaşım geldi. Dinçerler''in paylaşımını görenler,  Ünlü popcunun takipcileri Hadise''ye misilleme olduğunu düşündü.

İşte Mehmet Dinçerler''in o paylaşımı:

 

HADİSE''NİN TAKİPÇİLERİNDEN GELEN YORUMLAR

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar