Zaniolo’dan sonra yeni yıldız: Galatasaray bombayı patlatıyor!

Zaniolo’dan sonra yeni yıldız: Galatasaray bombayı patlatıyor!
Sarı kırmızılı kulüp, İtalya takımı Atalanta'da forma giyen Danimarkalı golcü Rasmus Hojlund’ı renklerine bağlamak için devreye girdi.

Bu sezon yaptığı flaş transferlerle büyük sükse yakalayan Galatasaray, gelecek sezon hazırlıklarına erken başladı.

Sarı kırmızılı ekip, Atalanta forması giyen ve Avrupa''nın yakından takip ettiği Danimarkalı golcü oyuncu Rasmus Hojlund''ı kadrosuna katmak için masada.

Juventus makes first contact with the agent of their target | Juvefc.com

Real Madrid''in de transfer listesine giren 20 yaşındaki golcü oyuncu için Bayern Münih, Arsenal, Newcastle United ve Manchester United gibi takımların da devrede olduğu iddia edildi.

İtalya Serie A ekibi Atalanta, Danimarkalı oyuncu Rasmus Hojlund''ı sezon başında Sturm Graz''dan 14 milyon euro karşılığında transfer etti. Genç oyuncu, Danimarka Milli Takım forması da giymektedir.

Spor kamuoyunda yeni Halaand olarak gösterilen 20 yaşındaki oyuncu için Serie A ekibi Atalanta''nın bir sezon daha takımda tutarak dev bonservise göndermek istediği ifade edildi. Atalanta genç oyuncuyu 80 milyon euro civarında bir rakama satmak istediği iddia edildi.

Atalanta formasıyla 25 karşılaşmada görev alan Hojlund, bu maçlarda 8 gol atarken 2 de asist yaptı. Genç oyuncu ilk devrede Bundesliga ise 5 maçta 3 gol 2 asist yaparken Şampiyonlar Ligi elemelerinde ise 2 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi. Ayrıca İtalya Kupası''nda ise 2 maçta 1 gol attı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar