Milli gurular! İspanyol basını 2 Türk futbolcuyu ödüllendirdi

Milli gurular! İspanyol basını 2 Türk futbolcuyu ödüllendirdi
Marca Gazetesi, Avrupa'nın 5 büyük ligi dışında forma giyen oyunculardan oluşan en iyi ilk 11'e Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü'yü de ekledi.

İspanya''nın spor gazetelerinden Marca, Avrupa''nın 5 büyük ligi dışında forma giyen oyunculardan oluşan kadro oluşturdu.

En iyi ilk 11''e Süper Lig''de Fenerbahçe forması giyen milil oyuncu Ferdi Kadıoğlu ile Hollanda da Feyenoord forması giyen milli oyuncu Orkun Kökçü de girdi

İşte Marca''nın 11''i 

Hollanda ekibi Feyenoord forması giyen ve kaptanlığını yapan milli oyuncu Orkun Kökçü, bu sezon  Hollanda Ligi Eredivisie''de Feyenoord formasıyla 18 maça çıktı. Kökçü, bu maçlarda 8 gol atarken 1 asist yaptı. Hollanda Kupası''nda ise 3 maçta 1 gol atarken Avrupa Ligi''nde ise 8 karşılaşmada 3 gol atarken 2 asist yapma başarısı gösterdi.

Başarılı performansı bu sene de gösteren Ferdi Kadıoğlu, teknik direktör Jorge Jesus''un da vazgeçilmezi olmayı başardı. 23 yaşındaki oyuncu bu sezon Fenerbahçe ile Süper Lig''de 23 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda 1 gol atarken 3 asist yapma başarısı elde etti. 

Kadıoğlu''na Avrupa takımlarından da ciddi ilgiler var. İtalyan ekibi Napoli, genç oyuncu için 30 milyon euro bonservis ödemeye hazır. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar