Zaman yolcusu olduğunu iddia etti! Eylül ayındaki tarihe dikkat çekti

Zaman yolcusu olduğunu iddia etti! Eylül ayındaki tarihe dikkat çekti
Gelecekten geldiğini iddia eden Aery Yormany veya ‘aesthetictimewarper’ takma isimli TikTok kullanıcısı kehanetleri paylaştı.

İnsanlığın bu ay içinde dikkat etmesi gereken tarihlere dikkat çekti. 2714 yılından geldiğini ve zaman yolcusu olduğunu iddia eden TikTok fenomeni, gelecekteki yaşam hakkında tüyler ürpertici uyarılarda bulundu.

Mynet'te yer alan habere göre, 2714 yılından geldiğini iddia eden bir zaman yolcusu TikTok’ta yayınladığı videolarla bir andan popülerleşti. Önceki aylara ilişkin kehanetlerde bulunan ‘aesthetictimewarper’ takma isimli TikTok kullanıcısı 26 Eylül tarihinin insanlık için önemli olduğunu vurguladı.

UZAYLILAR KONUSUNDA UYARDI

Bilim kurgu filmlerinin ana konusunu oluşturan uzaylılar, ‘aesthetictimewarper’ takma isimli TikTok kullanıcısının paylaşımından sonra yeniden gündeme geldi. TikTok kullanıcısının yayınladığı video bilimsel kanıtların eksikliğine rağmen sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlendi. Merak uyandıran videoda ‘aesthetictimewarper’ takma isimli TikTok kullanıcısı, 26 Eylül tarihine vurgu yaptı. Diğer gezegenlerde yaşamın olduğuna inanmayanlar için kehanetlerini paylaşan Aery, “26 Eylül’de bir şempaze ses tellerindeki bir mutasyon nedeniyle konuşabilecek. Söyleyeceği gizemli şeyler gelecekten haberleri taşıyacak” dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar