Gaziler Günü’nde gazilere büyük ayıp!

Gaziler Günü’nde gazilere büyük ayıp!
Dün gerçekleştirilen Gaziler Günü törenlerinden birinde skandal bir fotoğraf ortaya çıktı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz sert tepki gösterdi.

Milli Gazete'de yer alan habere göre, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle paylaşılan bir fotoğraf sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Törende siyasi protokolün üstü kapalı bir tente içerisinde yüksek koltuklarda oturduğu gözükürken günü anlamlı kılan gazilere ise tente dışında ve daha basit sandalyelerde yer ayrıldığı görüldü. Bu skandal görüntü sosyal medyada yayılırken  programı düzenleyen kurum ya da belediye ve nerede paylaşılmadı.

"BU RESİMDE BİR SAKATLIK YOK MU?"

Gaziler Günü’nde yapılan bu terbiyesizlik sosyal medyada büyük eleştiri alırken duruma tepki gösterenlerden biri de Merkez Bankası eski Başkanı ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz oldu.

Yılmaz Twitter’da skandal kareyi  “Bu resimde bir sakatlık yok mu? Tente dışında oturanlar gaziler günü kutlanan gaziler, tente altında oturanlar onların gününü kutlayan devletliler imiş. Tam tersi olsa daha anlamlı olacak, her şey yerli yerine oturacak. Değerlerin altüst edilmesinin önemli bir örneği." cümleleriyle paylaştı.

durmus-yilmaz.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar