Zahide Yetiş’te stüdyo buz kesti! Annesinin çektiği video ortalığı karıştırdı üvey kızına sırtına keseletti sonra

Zahide Yetiş’te stüdyo buz kesti! Annesinin çektiği video ortalığı karıştırdı üvey kızına sırtına keseletti sonra
Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programında bir babanın 7 yaşındaki kızına dair anlattığı taciz iddiası sonrası stüdyo karıştı.

Zahide Yetiş’in sunduğu programa başvuru yapan Aslan isimli kişi, 7 yaşındaki kızını üvey babasının taciz ettiğini iddia etti.

Aslan Bey’in 8 sene önce boşandığı eski eşi Nezahat Gümüş ile yeni eşi Mahmut Gümüş, iddialara cevap vermek için stüdyoya geldi.

2 sene önce yeni bir evlilik yaptığını belirten Nezahat Gümüş, eski eşi Aslan Bey’in 2 yıldır kızını görmediğini açıkladı.

45454.jpg

Üvey baba Mahmut Gümüş, Aslan Bey’in kendisini arayarak ve mesaj göndererek sürekli rahatsız ettiğini, kızını görmek istemediğini anlattı.

Baba Aslan Bey’in itirafı sonrası canlı yayında ortalık karıştı.

Aslan Bey, elinde videolar olduğunu belirterek üvey babanın kızını taciz ettiğini ve birlikte duşa girdiklerini sırtını keselettiğini söyledi.

777.jpg

Eski kaynanasının sosyal medya hesabından videoya erişen Aslan Bey, üvey babaya “Bana o ses kayıtlarının o videoların açıklamalarını yap bana adamı çileden çıkarma” diyerek tepki gösterdi.

İddialar sonrası üvey baba “Kızım diye hitap ediyorum, öz babasından daha çok değerliyim kızım için. Ben ona sevgi verdim o bana sevgi verdi çocuk her zaman şefkati bekler. Babası 2 yıldır ortalıkta görünmedi biz evlendik sonra ortaya çıktı” diyerek isyan etti.

e3wewe.jpg

Söz konusu tartışma sırasında anne Nezahat Gümüşçü ise eski eşine “Mahmut ne zaman kızıma tacizde bulunmuş bunu bana ispatla. Sen neden çocuğu 10 bin lira karşılığında sattın onu açıkla” diyerek kızıp yeni bir iddia ortaya attı.

kt4t44.jpg

Öz baba Aslan Bey’in üvey babaya “Kızımı banyoya sokmuşsunuz daha nasıl taciz edeceksiniz. Adama sırtını keselettiriyorsun üstüne gülerek video çekiyorsun” demesinin ardından stüdyoda sinirler gerildi.

Sunucu Zahide Yetiş, anneye “Bu olay baştan yanlış asla böyle bir şey olamaz sen bir annesin neden çocuğuna böyle bir şey yaptırıyorsun dünyanın en iyi üvey babası da olabilir ama böyle bir hareket olmaz. Bunu bir de annene mi yolladın” sözleriyle tepki gösterdi.

Anne ise “Biliyorum hata ama kötü bir niyetim yoktu” diyerek kendini savundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar