Kibariye 13 yaşında yaşadığı istismarı itiraf etti! Düğmelerimi koparmıştı sonra

Kibariye 13 yaşında yaşadığı istismarı itiraf etti! Düğmelerimi koparmıştı sonra
Arabesk’in sultanı Kibariye, 13 yaşındayken yaşadığı istismarı canlı yayında anlattı. Söyledikleri binlerce kişiyi ekrana kilitledi.

Son günlerde Lafı mı Olur adlı şarkısıyla gündemden düşmeyen Arabesk müziğin ünlü ismi şarkısı Kibariye’nin yaptığı istismar itirafı herkesi şoke etti.

Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan Kibariye, kendisine sorulan her soruya samimiyetle cevap verdi.

Ünlü şarkıcının Gökay Kalaycıoğlu’nun “Hiç kötü muameleye maruz kaldın mı Kibariye?” sorusunun ardından anlattıkları izleyenlerin yüreğini dağladı.

13 yaşında cacığına uyku ilacı atıldığını itiraf eden Kibariye, bir kadın sayesinde kurtulduğunu söyledi.

a.jpg

“DÜĞMELERİMİ KOPARMIŞTI ÇOK KORKMUŞTUM”

Muğla'da yaşadığı bir olayı paylaşan Kibariye, çocukken yaşadığı istismarı ve aile içi şiddeti şöyle açıkladı:

Küçük yaşta ağır makyajlar ve peruklarla süslenmiştim, bir çocuk bana aşık olmuştu ve saldırmaya kalkıştı. Gömleğimin düğmelerini koparmıştı, çok korkmuştum. 13 yaşımdaydım ve güzel bir yerde çalışıyordum. Bir gün uyku hapı içmiştim, sonra da düğmelerim yırtılmıştı. Zeyno Abla, beni kurtardı. Annemlere mektup yazdım, onlar beni aldılar. O çocuk, ağabeyiyle yengesi tarafından öldürüldü. O yaşta aşk nedir ki? Ben aileme bakmak için çalışıyordum, kötü bir darbe almıştım. Şans eseri kötü şeyler olmadı, defterlerimi dökersem sabaha kadar bitmez" dedi.

-001.jpg

“KEMERLE SIRTIMA VURURDU”

Kibariye, babasından sevgi görmemesi ve şiddet görmesi konusunda da konuştu: Annemi alıp göğsümün içinde saklayabilirim, onu çok seviyorum. Kardeşlerimi de öyle. Babam çok şiddet uygulardı, kemerle sırtıma vururdu. Şiddet yüzünden aramızda soğukluk oluştu. Kendi çocuğuma hiç şiddet uygulamadım, çünkü ben çok acı çektim. Huzursuz ve mutsuz bir dönem geçirdim" şeklinde konuştu.

4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar