Zafer Algöz'den olay yorum! Serdar Ortaç'ı yerden yere vurdu

Zafer Algöz'den olay yorum!  Serdar Ortaç'ı yerden yere vurdu
Ünlü oyuncu Zafer Algöz, Serdar Ortaç'ın tartışma yaratan Beşiktaş sözleriyle ilgili "Varlığından bir fayda görmedik. Yokluğu bizim için kazançtır." diyerek tepkisini gösterdi.

Popçu Serdar Ortaç, Adana Demir’in 3-0 geriye düştüğü ve 3-3 beraberlikle bitirdiği maç sonrası Beşiktaş taraftarını kızdıracak harekette bulunmuştu. Adana’da sahne aldığı bir mekanda Adanalılar’ı kutlayan Ortaç, kutlama esnasında argo ifadeler kullanmıştı. “Bu şarkıyı Adana için söylüyoruz” deyip, mekandakileri dansa davet etmişti.

ALGÖZ'DEN OLAY YORUM

Algöz açıklamasında "Serdar Ortaç kim be? Beşiktaş taraftarı böyle ufak işlerle uğraşmasın. İşimize bakalım. Varlığından bir fayda görmedik. Yokluğu bizim için kazançtır." ifadeleriyle Ortaç'ı adeta yerden yere vurdu.

zafer-alagoz.png


BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA

Yaşananların ardından siyah beyazlı taraftarlar Ortaç’a sosyal medyadan büyük tepki gösterdi. Beşiktaş Kulübü de o anların videosunun sosyal medyada dolaşmasının ardından harekete geçti. Kulübün resmi hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: ”Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır.”

Beşiktaş Kulübü, Serdar Ortaç’ın Adana Demirspor maçıyla ilgili konserinde yaptığı hareket ve kullandığı ifadelerle ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar