Yüzüne sünnet derisi enjekte etmek isteyenlere işte böyle seslendi: Biz Müslüman ülkeyiz, bol bol var!

Yüzüne sünnet derisi enjekte etmek isteyenlere işte böyle seslendi: Biz Müslüman ülkeyiz, bol bol var!
Son zamanlarda artan ve popüler hale gelen güzellik için uygulanan yöntemler gündemden düşmüyor. Son olarak bir güzellik uzmanının, "Biz Müslüman ülkeyiz, bol bol var" diyerek sünnet derisi enjekte ettirmek isteyenlere seslendiği görüntüler viral oldu.

Güzellik ve bakım trendlerindeki ilginç gelişmeler, son dönemde sünnet derisinin kullanımıyla bir kez daha gündeme geldi. Güzellik uzmanlarının sünnet derisi kök hücrelerini cilt bakımında kullanmaya yönelik yöntemleri, sosyal medyada büyük ilgi çekiyor.

TikTok platformunda paylaşılan bir videoda bir güzellik uzmanı, sünnet derisi enjeksiyonu yapmak isteyenlere ilginç bir çağrıda bulundu. "Biz Müslüman bir ülkeyiz, bol bol var" diyerek seslenen uzman, sünnet derisinin kök hücrelerini cilt bakımında kullanmanın avantajlarına vurgu yaptı.

Videoda, sünnet derisinin kök hücrelerinin Amerika gibi ülkelerde sınırlı bulunduğunu belirten uzman, Türkiye'de ise sünnetin yaygın olduğunu ve bu nedenle bol miktarda sünnet derisi elde edilebildiğini ifade etti. "Ah bu sünnet derisi ne işlere yarıyor değil mi?" diye soran güzellik uzmanı, Müslüman bir ülke olmanın avantajıyla sünnet derisinin bol miktarda bulunduğunu söyleyerek ilginç bir güzellik trendine dikkat çekti.

01-001.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar