Sapık patron tuvalete gizli kamera yerleştirdi: Yakayı ele verince kendini işte böyle savundu...

Sapık patron tuvalete gizli kamera yerleştirdi: Yakayı ele verince kendini işte böyle savundu...
Yunanistan'da yaşanan bir olay, dünya basının gündemine oturdu. Tanınmış bir kuaförün tuvaletine gizli kamera yerleştirdiği ve kadın çalışanların çıplak görüntülerin kaydedildiği ortaya çıktı.

Vrilissia bölgesinde faaliyet gösteren ünlü bir kuaför salonunda meydana gelen olay, 49 yaşındaki bir adamın tuvalete gizli kamera yerleştirerek kadın çalışanların mahrem anlarını kaydettiği skandal bir durumu ortaya çıkardı.

Olay, bir kadın çalışanın dikkati sayesinde ortaya çıktı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, ismi açıklanmayan şüpheli adamı gözaltına aldı.

Gözaltına alınan adamın eşi de polise başvurarak, "Evin farklı yerlerine ve özellikle tuvalete bazı objeler yerleştiriyordu. Hem tuvalete hem de önceki eşimden olan 29 yaşındaki kızımın odasına bunları yerleştirdi" şeklinde ifade verdi.

Şüpheli adamın polis ifadesinde ise "Benim pornografi bağımlılığım var" dediği öğrenildi.

Adamın üvey kızı, "Bu durumu mümkün olduğunca sakin bir şekilde çözmeliyiz. Bize yaptıklarını ona ödetmek istiyorum. Adalet istiyorum ve ben, annem ve onun ablası ona karşı cephe aldık" şeklinde konuştu.

Kuaför salonunda şüpheli bir şekilde cep telefonundan görüntüleri izlerken yakalanan başka bir çalışan ise, "Cep telefonu ekranında tuvaletin görüntüleri vardı. Biz oraya günde 4-5 kez gidiyorduk. Bu adamın iki cep telefonu var. Her saç kesiminden sonra tuvalete gidip 10 dakika kaldığını hatırlıyorum, hatta ona bir sağlık sorunu olup olmadığını sormuştum" dedi.

Polis baskınında evinde uyuşturucu ve tüm elektronik cihazlara el konulan şüpheli adamın, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

1.jpg

12.jpg

2-001.jpg

23.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar