Yusuf Alemdar kimdir? AKP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar kaç yaşında, nereli?

Yusuf Alemdar kimdir? AKP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024'te düzenlenecek olan yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte partilerin belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. AKP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar oldu. Peki Yusuf Alemdar kimdir? AKP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar kaç yaşında, nereli?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) 31 Mart 2024'te düzenlenecek olan belediye seçimlerindeki başkan adaylarını açıkladı. AKP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ise Yusuf Alemdar'ı gösterdi. Peki Yusuf Alemdar kimdir? AKP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar kaç yaşında, nereli?

YUSUF ALEMDAR KİMDİR?

Yusuf Alemdar, 1966 yılında Trabzon'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni işleri nedeniyle yarıda bırakan Alemdar, ardından Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Uzun yıllar ticaretle uğraştıktan sonra 1988 yılında aktif siyasete atıldı.

2003 yılında AK Parti Sakarya İl Başkanı olan Alemdar, bu görevini 2009 yılına kadar sürdürdü. 2009 yerel seçimlerinde Serdivan Belediye Başkanlığı'na seçilen Alemdar, 2014 ve 2019'da gerçekleşen yerel seçimlerde tekrar Serdivan Belediye Başkanlığı görevine seçilerek halen görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar