Yurtdışı ziyaretleri öncesi Erdoğan'dan açıklama

Yurtdışı ziyaretleri öncesi Erdoğan'dan açıklama
CumhurbaşkanıErdoğan, yurtdışı ziyaretleri öncesi açıklamada bulundu.

Yurtdışı ziyaretleri öncesi Erdoğan'dan açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrika ziyareti öncesi havalimanında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Ziyaretimde bakanlar ve vekillerin yanı sıra iş dünyasının temsilcileri de eşlik ediyor. Angola ve Togo'ya Türkiye'den cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaretler olması hasebiyle bu ziyaretler önem taşıyor. Bu ziyaret ülkelerimiz arasında yeni bir dönemin de başlangıcı olacaktır."

"Bürokrasinin ne olduğunu bile bilmiyorlar. Vesayet çağrısından başka bir şey değil. CHP zihniyeti her zaman bürokrasiyi sınırlandıracak bir enstrüman olarak kullandı. Bundan milletçe bıktık. CHP’nin özlemini çektiği vesayet düzenini çoktan dürdük. Diğer tarafından Türkiye bir hukuk devletidir. Kılıçdaroğlu’na hatırlatıyor bir kabile devlet değildir. Kılıçdaroğlu’nun oyun oynadığı bir alan değildir. Kılıdçaroğlu’nun bu çağrısı siyasi garabeti bir kenara bıraktım açıkça bir suçtur. CHP’nin Kamu devletine ve milletimize ilk tehditi değildir. Halkı ve devleti kandırdığını sanıyor. Her şeyden önce bu dil vesayet ve darbe dönemlerindendir. CHP’nin bu diline alışığız. Sanırım bu zat Türkiye’nin hala tek partici faşizminde 28 şubat döneminde olduğunu sanıyor. Bu zatın FETÖcülerin PKK’cıların kendilerini desteklediklerini beyan eden kendilerini bu şekilde ortaya atarak kendilerini rezil etmesinden bende üzüntü duyuyorum."

"Özellikle son dönemde atılan anketlerin kimler tarafından ne amaçla yapıldığı ortadır, bu tür anketlerde manipülasyonlardan bıktık. Gerçekçi anketler bunların manipülasyonlarını ayaklar altına aalcak anketlerdir. Anketlerle millete psikoloijk operasyon çekme davası her zaman olmuştur. Kamuyou araştırma ve anket şirketlerine benim güvenimin kalmadığını daha önce açıklamıştım. Birçok anket şirketini bu işin ticaretini yapar haline geldi çalıştıkları partinin beklentilerine göre ortay sonuçlar çıkardılar. Sahte anketler milleti yönlendirebileceklerini sanıyorlar. Sandık yatırımların aynasıdır."

Ayrıntılar geleiyor...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar