Yürekleri ısıtan görüntü: Oyuncak kamyona kepçe ile kum doldurdular

Yürekleri ısıtan görüntü: Oyuncak kamyona kepçe ile kum doldurdular
Bilecik'te küçük bir çocuğun görüntüsü yürek ısıttı. Yapılan çalışmayı izleyen çocuğun oyuncak kamyonuna kum dolduruldu.

Bilecik'in Söğüt ilçesine bağlı Çaltı Köyü'nde muhtarlık tarafından gerçekleştirilen kanalizasyon ve su şebeke arızalarının onarım çalışmaları sırasında, 3 yaşındaki minik Mehmet Barlas Tiftik, annesiyle birlikte sokakta oynayan işçileri izledi.

O esnada elindeki oyuncak kamyonunu gösteren minik Barlas, kepçenin kum dökmesini istedi. Çocuğun bu masum isteği, işçiler tarafından kırmayarak hemen yerine getirildi.

Çaltı Köyü Muhtarı Osman Akçe, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Köyümüzde kanalizasyon ve su şebeke arızalarını tamir ediyorduk. Bu esnada bir çocuğumuz geldi elinde oyuncak kamyonuyla. Adının Mehmet Barlas olduğunu söyledi ve 'Benim arabamı doldurur musunuz?' dedi. Biz de kepçeyle doldurduk, çocuğu sevindirdik" şeklinde konuştu.

Olay anının tatlılığı, çocuğun sevinciyle birleşince, minik Barlas'ın yüzündeki gülümseme, o anı izleyen herkesin yüzüne de yansıdı. Kepçe operatörü, oyuncak kamyonu kumla doldurarak çocuğa teslim etti. Minik Barlas, aldığı oyuncak kamyonla büyük bir sevinç içinde olay yerinden ayrıldı. Bu anlamlı olay, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar