Kızılcık Şerbeti’nin sezon finali çok konuşulmuştu! Barış Kılıç dizideki performansına övgü yağınca dayanamadı

Kızılcık Şerbeti’nin sezon finali çok konuşulmuştu! Barış Kılıç dizideki performansına övgü yağınca dayanamadı

'Kızılcık Şerbeti' sezon finali, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dizide Barış Kılıç'ın etkileyici performansı özellikle dikkat çekti ve izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü. Kılıç, aldığı mesajlar karşısında duygularını şu şekilde ifade etti.

Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan 'Kızılcık Şerbeti', sezon finalini gerçekleştirdi. Final bölümünde, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı ve Selin Türkmen gibi karakterler veda etti.

640xauto-004.webp

5 SAAT BOYUNCA TT LİSTESİNDE KALDI

Dizinin sezon finali Türkiye'de 11 saat boyunca, dünya gündeminde ise yaklaşık 5 saat boyunca TT listesinde yer aldı.

kapak-093128.jpg

BARIŞ KILIÇ'A ÖVGÜ YAĞDI

Özellikle Barış Kılıç'ın canlandırdığı Ömer karakteri büyük ilgi gördü ve izleyiciler tarafından sıkça konuşuldu. Kılıç'a gelen mesajlar arasında övgüler yer aldı.

gg.jpg

Kılıç kişisel sosyal medya hesabından "Yoğun tebrik mesajları alıyorum ve hepinize tek tek cevap veremiyorum, hepinize sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Yeni sezon için sabırsızlanıyor ve eylülü bekliyoruz" ifadelerini kullanarak duygularını dile getirdi.

hgbh.jpg

DİZİNİN FİNALİNDE NE OLMUŞTU

Nilay'ın öğrendiği gerçeği Pembe ile paylaşması, Pembe'nin hayatını alt üst etti. Görkem, durumu halletmek için çaba sarf etse de Pembe'nin tepkisi sert oldu.

s-dc4ce4825dc5aa19d2f2beceea27155755a1309d.webp

Kıvılcım ve Ömer, Sönmez'e moral vermek amacıyla bir gemi seyahati hediye etti. Aynı zamanda Rüzgar, Nursema'ya evlenme teklif etmeye karar verdi. Doğa ve Giray arasındaki ilişki derinleşirken, Ömer ve Kıvılcım'ın Abdullahlar'a yemeğe geldikleri akşam gerginlikler yaşandı ve ufak bir tartışma büyüyerek büyük bir krize dönüştü.

s-377de74f4ea986dde80a5631fe291edac8b48c18.webp

İlgili Haberler