Yunus Bülbül'den Muhterem Nur özrü! O sözlere açıklık getirdi

Yunus Bülbül'den Muhterem Nur özrü! O sözlere açıklık getirdi
KKTC'de bir programa katılan oyuncu ve şarkıcı Yunus Bülbül, ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur tarafından öldürüldüğünü ileri sürdüğü açıklamasında bulunmuş ve çok tepki çekmişti. Bülbül, tepkilerin ardından Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programına bağlandı ve özür diledi.

Yunus Bülbül'den Muhterem Nur özrü! O sözlere açıklık getirdi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yayın yapan bir TV programına konuk olan müzisyen ve oyuncu Yunus Bülbül, “Gürses-Nur aşkının derinliğinden” bahsedilmesi üzerine “Müslüm Gürses’i öldüren de Muhterem Nur'dur” ifadelerini kullanmıştı. Bülbül, tepkilerin ardından Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programına bağlandı ve özür diledi.

Muhterem Nur’un, Müslüm Gürses’i hasta olmadığı halde hastaneye götürdüğünü ve onun rahatsızlanmasına neden olduğunu söyleyen Bülbül, program sonrasında kendisine gelen tepkilerin üzerine sözlerine açıklık getirdi.

Özür diledi

'Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanan Yunus Bülbül, program sırasında cümlesinin yarıda kesildiğini belirterek, yanlış anlaşıldığını açıkladı. Bülbül, Müslüm Gürses ve eşiyle olan dostluğunun yıllara dayandığını, kötü niyetle konuşmadığını ifade etti. Müslüm Gürses’in ölümden çok korktuğunu belirtip, hastaneye karşı alerjisi olduğunu ama Muhterem Nur tarafından sürekli kontrole götürüldüğünü anlattı.

 'Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Hakan Ural’ın “ Net bir şekilde ‘Müslüm Gürses’i Muhterem Nur öldürdü’ dediniz” sözleri üzerine gaf yaptığını kabul ederek, Müslüm Gürses ve Muhterem Nur’un hayranlarından, sevenlerinden ve ailesinden özür diledi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar