Oğuzhan Uğur gözaltına alındı

Oğuzhan Uğur gözaltına alındı
Son dönemde yaptığı programlarla gündeme gelen YouTuber Oğuzhan Uğur, Ankara'da gözaltına alındı.

YouTuber Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından "Bu defa Angara’da yakalandım" diyerek gözaltına alındığını duyurdu. Babala TV''nin sahibi Oğuzhan Uğur, "Yakalama kararı çıkmış. Bu defa Angara’da yakalandım" sözlerini dile getiren Oğuzhan Uğur daha sonra serbest bırakıldığını aktardı. Sosyal medya fenomeninin gözaltına alınma nedeni hakkında bir açıklama yapmadı.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ OĞUZHAN UĞUR

Lise eğitimine ilk olarak Ankara Atatürk Anadolu Lisesi''nde ardından ise Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi''nde devam etti ve buradan da mezun oldu. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünden mezuniyet hakkı kazanan Oğuzhan Uğur, üniversite öğrenciliği esnasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav''ın yardımcılığını yaptı.

2011 senesinde vizyona giren "Ağır Abi" isimli filmin yönetmenliğini ve senaristliğini gerçekleştirdi. 2012 senesinde "Çok Şükür" isimli ilk albümü piyasaya çıktı. Bunların ardından ise çeşitli single albümler ve şarkılarına çektiği video klipler ile geniş bir kitleye ulaşmayı başaran Oğuzhan Uğur, Murat Dalkılıç''ın "Leyla" isimli şarkısına çekilen video klibin yönetmenliğini de üstlendi. Bu ikili daha sonra birlikte "Mağlubiyet" isimli bir düet şarkıyı da piyasaya sürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar