Youtube bedavaya 1 yıllık premium dağıtıyor!

Youtube bedavaya 1 yıllık premium dağıtıyor!
Youtube Music, kendisine geri bildirim konusunda destek sağlayacak kullanıcılara 1 yıllık ücretsiz premium hesap vereceğini açıkladı.

Türkiye''de Spotify ile birlikte en fazla kullanıcıya sahip müzik dinleme uygulaması olan Youtube Music, bu rekabette Spotify''ın önüne geçmek için çalışmaları hızlandırdı. YouTube Music, yeni bir program başlatacağını duyurdu. Bu programa göre, yaptığı başvuru seçilen kişilere bazı ayrıcalıkların yanı sıra bir yıllık ücretsiz YouTube Music Premium hediye edilecek.

UYGULAMAYI GELİŞTİREN EKİPTE YER ALACAKLAR

YouTube ekibi, Music uygulamasının sorunlarının giderilmesi ve uygulamanın geleceğini şekillendirebilmenin kolaylaşması adına kullanıcı deneyimine çok fazla önem vermekte. Öyle ki bu uygulama kapsamında seçilecek kullanıcılara, hayata geçirilmesi düşünülen özellikler önceden test ettirilecek. Sonrasında kullanıcılardan gelen geri bildirimlerin ışığında aksiyon alacak olan platform platform, bunu sağlayacak kullanıcıları form yoluyla seçecek. Seçilen kullanıcılar, bir yıllık Youtube Music Premium sahibi olacak.

DİSCORD KULLANILMASI ZORUNLU

Kullanıcılar, uygulama hakkında "şöyle bir özellik olsa daha güzel olur" ya da "bu özellik istenildiği gibi çalışmıyor" şeklinde geri bildirimlerde bulunabilecek. Bu geri bildirimler Discord grubu sayesinde yetkililere aktarılacak. Programa dahil olacak kullanıcıların YouTube’un belirlediği şartlara uygun olması gerekmekte ve buraya tıklayarak formu doldurup başvuru yapmaları gerekiyor. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar